Rockies(12:21,H5:10,L10-2:8,L2) - Cards(22:12,A8:5,L10-8:2,W3)
Last week H/P/F: .276AVG/6.62ERA/.6400DER - .310AVG/4.18ERA/.7011DER
Po vĂtÄ›zstvĂ ve druhĂ©m zápase sĂ©rie, ve kterĂ©m Rockies v poslednĂ smÄ›nÄ› mohutnÄ› dotahovali, zvýšili Cards vedenĂ v nĂ na 2:0. Dnes, kdyĹľ se na kopec postavĂ Adam Wainwright ode mne nikdo nemĹŻĹľe oÄŤekávat, Ĺľe nebudu Cards v tomto zápase favorizovat, ale celkem bych vybĂdl k opatrnosti. Cards majĂ totiĹľ v poslednĂ dobÄ› velmi dobrou bilanci (aĹľ pĹ™es pĹ™Ăliš) a nic netrvá věčnÄ›. TakĹľe otázkou je, zda nezaÄŤĂt hrát navyšovanÄ› na jejich prohru
.
Jde o tĹ™etĂ zápas sĂ©rie, tedy mnohĂ© jiĹľ bylo Ĺ™eÄŤeno. Cards na pálce pĹ™edvádi slušnou efektivitu a i dnes mĹŻĹľou poÄŤĂtat s pĹ™ĂspÄ›vkem od SP, neboĹĄ Adam má zatĂm na pálce prĹŻmÄ›r 0.300, coĹľ je na SP velmi slušnĂ© (Francis 0.091). Co se tĂ˝ká lineupu Cards, lze o jeho sloĹľenĂ jen spekulovat, a to dĂky celkem dobrĂ˝m vĂ˝sledkĹŻm širšĂho kádru. Otázkou je 2B, kde Miles a Kennedy podávajĂ srovnatelnĂ© vĂ˝kon (jeden lĂ©pe v poli, druhĂ˝ na pálce) a obdobná situace je takĂ© na RF mezi Ludwickem a Schumakerem, zde ale vzhledem k LudwickovÄ› formÄ› na pálce a z nĂ vyplĂvajĂcĂ dĹŻleĹľitosti, oÄŤekávám jeho nasazenĂ, ale ještÄ› se nabĂzĂ prohozenĂ za Bartona, kterĂ© jsme uĹľ takĂ© vidÄ›li, no vylouÄŤeno takĂ© nenĂ nahrazenĂ Ankiela Schumakerem, kterĂ© se mi však jevĂ mĂ©nÄ› pravdÄ›podobnĂ©. Na SS po vÄŤerejšĂm slušnĂ©m vĂ˝konu na pálce oÄŤekávám Izturise. O poĹ™adĂ se ani neodvaĹľuji spekulovat
. Tak to vidĂm já a jsem zvÄ›dav jak to vidĂ LaRussa
.
Rockies pĹ™edvádĂ na pálce zlepšenĂ© vĂ˝kony, ale zatĂm to nestaÄŤĂ a je otázkou jak velkou váhu pĹ™ikládat vÄŤerejšà poslednĂ smÄ›nÄ›. KaĹľdopádnÄ› vidĂm momentálnÄ› pĹ™evahu na stranÄ› Cards.
Co se bulpenĹŻ tĂ˝ká jevĂ se mi momentálnĂ stav jako vyrovnanĂ˝. Na postu closera lze dnes oÄŤekávat Jasona Isringhausen, kterĂ˝ dostal za danĂ©ho stavu v poslednĂm
zápase volno a zdá se, že by již mohl být opět ve formě a být Cards oporou.
UtkánĂ pĹ™inese na kopci souboj souÄŤasnĂ˝ch jedniÄŤek obou tĂ˝mĹŻ. Jak Francis tak Wainwright majĂ proti svĂ˝m dnešnĂm soupeřům velmi dobrou bilanci. Jeff Francis má s Cards podstatnÄ› vĂce zkušenostĂ, avšak zatĂm zaostává za oÄŤekávánĂm. Po špatnĂ©m vstupu do sezony, a to mĹŻĹľe bĂ˝t rád, Ĺľe se mu nezapoÄŤĂtává ten pĹ™erušenĂ˝ ĂşvodnĂ zápas v St.Louis, se po urÄŤitĂ©m zlepšenĂ dostal v minulĂ©m zápase opÄ›t do problĂ©mĹŻ a vydrĹľel na kopci jen 5.1 smÄ›ny (6H,4ER). Dobrou bilanci s nĂm má Miles (4z10,.400) a Pujols (3z9,.333), naopak špatnou Molina (2ze14,.143). V žádnĂ©m pĹ™ĂpadÄ› bych jej, ale nepodceĹ