tak druhy zapas sezony v mlb:
Boston - Oakland
PO vcerajsom velmi vyrovnanom zapase ked Boston vyhral aj dost stastne sa dnes pokracuje dalej v Japonsku.
Za Boston dnes nastupi na kopec Lester. Chlapik, ktory v roku 2006 prekonal rakovinu sa prvykrat v kariere dostal do rotacie Bostonu ako SP, no myslim, ze je to len vdaka zraneniam Becketta a Schillinga. Minuly rok ked sa vratil v lete do zostavy Bostonu dokazal mat bilanciu 4-0, ale s nie velmi slavnou Erou 4,57. Mal vo viacerych zaapsoch velke stastie, ze si nepripisla ziadnu prehru. Jeho bilancia v pre-season tiez nieje velmi slavna ked ma bilanciu 1-0, Era vsak az 6,00. No a ani proti Oaklandu to nieje ziadna slava, ked maju proti nemu palkarsky priemer 0,318.
Na druhej strane sa proti nemu postavi Harden, v minulej sezone s velkymi zdravotnymi problemami, ked odhadzal iba 25 inningov, bilancia 1-2, avsak velmi slusna Era 2,45. Na jar to vsak tiez nebola ziadna slava 1-2 Era 4,76 no a proti Bostonu sa mu vobec nedari. Avg. 0.333 a najma v 30 nastupoch mu Bostonaci odpalili 4 HR a ich velka hviezda Ortiz si urcite jeho nadhody vychutnava, ked zo styroch nastupov proti nemu ma Avg. 1,000 a 2 HR.
Palka: ako som uz vcera pisal, palka Athletes bola pocas jarnej pripravy velmi kvalitna a vcera to tiez nebolo az tak zle. No a Boston vcera ukazal, ze tiez je na tom velmi dobre, ked iba dvaja hraci z line-upu nedokazali odpalit hit.
Z nasledujucich dovodov, ako je dobra palka u oboch teamov a nie velmi dobra jarna forma oboch nadhadzovacov ako aj ich neslavna uspesnost proti superom mi jasne vychadza over 9,5 u bwin za 1,87.
este par pikosiek: Boston bol naposledy po prvych dvoch zapasoch s bilanciou 2-0 v roku 1999 a Oakland s bilanciou 0-2 po prvych dvoch zapasoch v roku 1998. UZ je nacase tu seriu prerusit., no nie
predsa len ta kvalita palky by mala byt vyssia u Bostonu a kedze ocakavam dnes celkom prestrelku volim RL na Boston, tiez u bwin @2,30 GL
zaciatok 11:05
stavkova bwin
Over 9,5@1,87 5/10
Boston RL@2,3 3/10
GL