Pittsburgh(Maholm) - Chicago Cubs(Marquis) 2 @ 1.86
Chicago po tom co Zambrano proplesknul Barreta a poslalo ho do San Diego zacalo skoro pouze vyhravat a vyhravat.I sam pan Zambrano zacal konecne hazet tak za co je placenej a Cubs zacinaji konecne hrat tak jak se od nich v teto sezone cekalo. Za Cubs se postavi na kopec Jason Marquis , ktery uz proti Piratum jednou letos hazel, kdyz doma porazil nejlepsiho vrhace Piratum Gorzelannyho v divoke prestrelce 1-0;] U Marquise je vyhoda,ze umi docela slusne odpalovat coz muze byt jazyckem na vaham pri konecnem skore. Za Piraty startuje Maholm, ktery letos nic moc,ale proti Cubs se mu clkm dari, ma to 3-0 , ERA 4.88 a vzdycky porazil pana Zambrana.Oba tymy neodpaluji nic moc, Cubs dokonce proti levakum jenom 0.246, Pirati zase 0.249 , takze se da ocekavat,ze to zase bude hodne divokeLaughingPresto budu verit Cubs, kterym by se dneska mel vratit do sestavy Derek Lee.
Kansas City(Perez) - Tampa Bay(Shields) 2 @ 1.86
Asi 376x uz Tampa nevyhrala a proti komu by chteli Tamponi vyhrat, kdyz ne proti Kansasu. Shields uz proti Kansasu letos hazel, sice doma,ale udrzel palku Kansasu na uzde. Perez porazil Tampu u nich doma,ale proti nemu hazel Jacskon, proti kterymu by odpalil zrejme i Stevie Wonder a jeste byste ho pred ti mohli 8 x zatocit do kola a nalejt do nej ctyri piva. Oba tymy jsou moji oblibenci, Tampa ma urcite vetsi silu na palce, bullpeny jsou stejne tragicky a verim,ze Shields navaze na vykony ze zacatku sezony a Tamponi po roce konecne vyhrajou.
//zacal jsem si taky hrat s joomlou;]
http://www.neurougly.com/content/view/10/25/