Zdravím pánové, já rychle, stručně, výstižně, dnes hraji takto (měl jsem na to relativně čas, tak uvidíme)
Mariners/A's over 7
vysoký vklad
Mariners dnes zakončují sérii s A's. Za domácí jde na kopec nová tvář Charlie Furbush. Přiznám se, že nevím, co od tohoto chlapce čekat a koukal jsem na archív a nezdál se mi příliš konsistentní/unhittable. Jeho čísla toho příliš mnoho nevypovídají, pouze indikují, že obdržel relativně vysoký počet runs/IP - 1-3, 3.78 ERA. Nicméně jeho poslední zápas, ve kterém začínal na moundu se mu příiš nepovedl. Bylo to 13.7. x Royals a panáček zaházel 2.2 IP, 9H, 9R, 4ER, 2BB..pak byl přesunut opět do relieve.
Gonzalez na druhé straně se mě osobně moc líbí, ale jeho čísla v posledních utkáních nejsou na takové úrovni jako jeho celosezónní average stats. Vím, Mariners jsou ideálním týmem, na kterém by si mohl své statistik opět vylepšit, nicméně neočekávám, že by měl dnes výrazněji dominovat.
Důvody, proč hraji tento zápas za vysoký vklad, jsou následující:
1) Furbush je novic, Gonzalez v posledních zápasech nepřesvědčoval
2) A's nebudou chtít dostat sweep a proti nováčkovi, který nemá žádný vyložený SO nadhoz se budou chtít vytáhnout, ofenzíva Mariners se za poslední období malinko zvedla
3) Posledních 5 zápasů, v nichž Gio začínal, bylo O/U 5/0
Summary:
Očekávám podobné utkání/skóre, jaké jsme viděli v pondělním utkání: 8:4, nicméně myslím,že vítězství si odvezou A's
Dillon Gee +3,5 K's
střední vklad
Líbil se mi minule X Nats, kdy jsem ho hrál ve středním vkladu. Proti Marlins, kteří jsou v počtu obdržených K's rovněž ve spodní třetině ligy, a v kurzu 2,00, se mi bude doufám líbit taky:)
Charlie Morton +3,5 K's
nízký vklad
Pirates/Cubs over 7,5nízký vklad
Podle výsledku na Mariners možná ještě něco na noc připravím.
GL to all
MLB 2011: 89W / 73L