ASTROS – PIRATES
Po spatnem vstupu do sezony se Astros zacinaji probouzet, momentalne na to maji snad nejlepsiho mozneho soupere. Utok Pirates je v poslednich zapasech hodne slaby, kdyz v poslednich peti zapasech skorovali pouze sestkrat. Nerikam, ze palka Astros pali buhvijak dobre, ale napr. vcera 13 hitu. Dnes ma utok Astros velkou sanci zlepsit si svoje cisla. Za Pirates jde totiz na kopec Charlie Morton. Jeho vykony jsou opravdu zalostne. Za 10.1 smen pustil 19 dobehu, navic 4 HR. Palka Astros na nej ma BA .349, vyborne na nej umi kdo jiny nez Berkman. Proti Astros si nikdy nepripsal vyhru a ma proti nim ERA 7.88. Za Astros nastoupi jako starter Brett Myers, jehoz cisla nejsou sice nijak exceletni, ale proti Pirates se mu dari (ERA 2.64). Dnes ma sanci si pripsat prvni vyhru. Bullpen Astros se snad po spatnych vysledcich ze zacatku sezony vzpamatoval (last 3 ERA 2.16). Bullpen Pirates si vcera po zraneni Jakubauskause zahazel vic nez se cekalo. Takze se ocekava, ze Morton by mel na kopci vydrzet dlouhou, ale s temi jeho vykony teda nevim nevim.
Astros jsou v serii jasne lepsim tymem a dnes si doufam pripisi prvni sweep v letosni sezone.
TIP: ASTROS 1.613 Pinnacle
|