dnes len v skratke
Red Sox ... Boston ma za sebou dve prehry s Tampou, prehral posledne tri zapasy a ma najhorsi start po jedenastich zapasoch od roku 1996, navyse je na kopci Lester, ktoremu sa v aprili nedari, pretoze sa do sezony rozbieha pomalsie, na druhej strane Tampa vcera uchmatla dve vitazstva na kopci Garza, ktory minuly rok proti Red Sox valcoval ... napriek tomu verim, ze dnes uspeju luzri z Fenway Parku, Lester ma proti Rays 6-2 a 4.00 ERA z dvanastich zapasov
Cardinals ... vo vcerajsom zapase sa rozhodlo v dvadsiatej zmene, ked obe muzstva vycerpali komplet bullpen ... dnes musia teda obaja starteri vydrzat na kopci co najdlhsie a v tomto verim viac domacemu Wainwrightovi, ten zatial hadze vyborne, kym Maine pustil v dvoch zapasoch dvanast bodov
Blue Jays ... Toronto uz nie je take dominantne ako zo zaciatku sezony, dnes by ich vsak mohol Romero dotiahnut k vitazstvu, v jedinom zapase s Angels bol vyborny, v poslednom starte vymazal Chicago, na druhej strane Santana, ktory zatial hadze mizerne a vonku celkovo byva polovicny