dobrĂ˝ názor,kvcr...pojdem do toho aj ja,Verlander naposledy sĂce odhádzal 2 vĂ˝bornĂ© maÄŤe/bol to ten starĂ˝ Justin z minulej sezony/,ale proti CLE sa mu nedarĂ/3 maÄŤe lost 2008/...neviem ÄŤo si myslieĹĄ o Tigers,to muĹľstvo má ohromnĂ˝ potenciál,dopláca na vĂ˝kony pitcherov a bullpenu,jediná svetlá vĂ˝nimka Galaragga vše sám neutiahne,Verlander je iba slabĂ˝ odvar toho z min.roku,Rogers je uĹľ pri všej Ăşcte v starom Ĺľeleze a Robertson je prĂpad sám o sebe,este dobre,Ĺľe nehrá Bonderman,dalšà exot,škoda,Ĺľe nehádzal pravidelne Miner,zatial sa javĂ ako platnĂ˝ ÄŤlen rotácie...o bullpene škoda hovoriĹĄ,kaĹľdĂ˝ si uĹľ názor urobil,našlapanĂ˝ line up,ako pĂšeš,hituje jedna radosĹĄ,len efektivita v podobe bodov pramalá/ked im to vyjde náhodou,kaĹľdĂ©ho vysoko prestrielajĂş,ale toho je ako šafránu/...nemajĂş poriadneho closera,skusaju,tápajĂş,ono to ide potom jedno s druhĂ˝m,chĂ˝ba pohoda a istota na kopci,pálka je nervozna,bo je to na nej a uĹľ sa to vezie...Leylanda moĹľe trafiĹĄ šlak
spat k tipu,CLE moze sweepnut supera,to je dalsie plus a nakoniec samotnĂ˝ kurz...
vnoci som si kukol 6 inn v NY a tak trápny vĂ˝kon Pettita a Rodrigueza som uĹľ dlho nevidel,okrem Pedroiu si skoro kaĹľdĂ˝ vrzol pri nom,púšťal vela ballov,blĂ©Ă©...a Alex sa zahánal po všem ÄŤo okolo letelo a luftol by hádam aj medicinbal...prĂjemne ma prekvapila Phila fantastickĂ˝m obratom,tak sa bojuje o play off
ešteže Doxxbet vybehol s takým nezmyslom
,ale tam stacila aj normalna hranica...