Dneska se mne nabidka libi vic nez vcera, kdy me nezaujalo vubec nic.
Milwaukee - Washington 2 @ 3.3
Urcite se vyplati hrat Washington v Millwaukee, kde uz by CeCe mohl taky neco zkazit a nehazet jako Pan Dokonaly:) Otazkou je , kdyz Balester zahazi svuj standart , jak k tomu pristoupi bullpen v cele s ing.Ayalou a prof.Riverou , ktery jsou schopny vyplodit strasny veci, tady je hodnota spis v tom kurzu, v MLB se muze stat cokoliv;]
SF Giants - LA Dodgers 2 @ 1.8
Penn se sice vraci z listiny zranenych hracu,ale Zito i kdyz se zlepsil, tak mu moc neverim a uz dlouho nepredvedl nejaky kolaps. Co jsem cetl , tak Penny , ktery letos zatim nic moc, tak behem sve rehabilatace v nizsich soutezich, tak fast mel kolem 98mph a to by mel byt ten stary Brad, ktery minuly rok vyhral skoro tolik zapasu jako SF zatim letos za celou sezonu;] Palka se s prichodem Ramireze taky zlepsuje , ta Giganti je sice plna draveho mladi,ale na matadory z DOdgers to dneska stacit nebude
Detroit - Oakland 2 @ 2.3
U Detroitu stale cekam, kdyz zacnou dohanet tu ztratu a s tim lineupu se probijou do playoff, dneska by jeste mohli pockat, kdyz na navstevu prijedou Atleti, ktery se nekvalifikovali na olympiadu a maji deset porazek v rade. To uz je clkm dost a kluci by se mohli probudit, Oakland tedka prestavuje muzstvo, zbavil se drahych hvezd a privedl spousty mladych nadejnych hracu, zatim to jeste asi nefunguje,ale do budoucna se muzou dit v Oaklandu velky veci , to jsem si trosku zaprognostikoval. Oakland ztratil myslim CHaveze, jednoho z tech mala zkusenych , tak uvidime, z hlediska MLB je deset porazek uz dost a Rogers z Detroitu, taky neni zadnej zazrak, kdyz k tomu pripoctu vtipnej bullpen Detroitu v letosni sezone, kdy nevedi kdo bude closer a meni to jako Agata Hanychova pejsky
Chicago - St.Louis 1 @ 1.63
Je tu taky tradicni patecni odpoledni zapas na Wrigley, 2 x rade ho Cubs doma prohrali, tak dneska je na case to zmenit a prijedou Rudy ptaci ze STL , kde tedka v lineup Cards radi Ludwick jako cerna ruka. Sila Chicaga doma je znacna, po navratu z DL je na palce skvelej Soriano a vubec palka Cubek patri k nej v lize. Pro vetsi adrenalin bych tady zkusil hcp na domaci ;]
zapasu jsem vybral spousty, tak snad jeden vyjde