.. tak dnes sa pokusim pridat mije nazory k niektorym dnesnym zapasom
Zapas Philadeplie s Caps sa uz zacal a podla predpokladu to zatial vyzera na over
Florida - Colorado, obom sa momentalne velmi nedarĂ a obaja dosahuju lepsie vysledky v inich pozĂciach ako je tomu v dnesnom zapase a to ze Florida patri na domacom lade medzi najhorsie hrajuce muzstva, naopka lavĂny zbieraju body predovsetkym na domacom lade, takze odhadnut dnesny vysledok mi prĂde ako loteria, ak tam by som skusil vĂtazstvo Panterov
St. Louis - Vancouver, vzhladom na kvality oboch dnesnych
golmanov a obran to vidĂm na dalsĂ under, v tohtorocnom vzajomnom zapase zvĂtazili bluesmani na svojom lade 3-1, podobny vysledok ocakavam aj v dnesnom zapase, takze
under 5
Minnesota -Phoenix, Wild to na kojotov vedia, v tejto sezone tri vyhry v ich prospech, aj dnes ocakavam velmi vyrovnane stretnutie ale verĂm ze golostroj Minnesoty aj v dnesnom zapase rozhodne vo svoj prospech a prĂde aj stvrte vĂtazsvto v rade,
Wild v.z.
Anaheim - San Jose, rovnako v tomto zapase podla mojho nazoru divaci vela golov neuvidia a ja skusim
under 5, verĂm ze sa dnes nezopakuje posledny vzajomny zapas a ze hraci nadviazu na vysledky predchadzajucich vzajomnych subojov
No a v zapase Chicaga a Nashvillu sa pridam k metallicovi