Moj skromny pohlad na dnesnu ponuku, co by mohlo v zapase rozhodnut:
NY Islanders - NY Rangers
v tomto zapase ocakavam vyrovnane stretnutie, kde rozhodnut by mohli vykony golmanov, na oboch stranach skusenĂ brankari DiPietro -Lundqvist, zatial je na tom lepsie na zaklade ukazovatela priemeru inkasovanych golov na zapas golman hostĂ
v minulej sezone ich zapasy vela golov nepriniesli ked len v troch zapasoch z osmych videli divaci v riadnej hracej dobe viac ako styri goly
Rangers ktorĂ˝ by podla papierovych predpokladov mali byt favoritom tohto zapasu ale zatial v problemoch s idealnym zlozenĂm muzstva, coho prĂklĂ´adom je aj ich premienanie presiloviek ked zatial v dvoch zapasoch nedokazali zuzitkovat ani jednu, Islanders po vydarenom uvode ked v dvcoh zapasoch zdolali sable z Buffala prehrali v poslednom domacom zapase s Caps 1-2, ked pocas celeho zapasu boli aktĂvnejsĂ
moj tip
under 5,5
Atlanta - Ottawa
Ottawa zacala sezonu famozne, co im dodava do hry urcite pohodu, naopak Atlanta ma za sebou dve prehry a ak vezmeme do uvahy aj minuly rocnĂk tak snura prehier Atlanty je uz na cĂsle sest, domaci fanusikovia od nich budu cakat konecne vĂtazstvo
no proti Ottawe to budu mat aj vdaka výkonom golmana Gerbera, ktorý su udzal vysoke percento uspesnych zasahov 94,9%, velmi tazke aj napriek tomu ze v minulej sezone mali vo vzajomnych zapasoch navrch
zapas vsak bez mojho tipu, tazke stretnutie
Columbus - Phoenix
v tomto zapase budem favorizovat viac domaci kader, obaja dnesny superi zacali sezonu zhodne s jednou vyhrou a jednou prehrou, pre Phoenix to po dvoch domacich zapasoch bude prvy zapas na lade svojho supera, v minulej sezone sa im v zapasoch na superovych klziskach velmi nedarilo
v brane kojotov by sa v premiere mal predsatvit Svajciar David Aebischer, domaci by mali dat prĂlezistost Leclairovi, ktorĂ˝ si v prvom domacom sezone tejto sezony poradil s obhajcom tĂmom Anaheim
moj tip
vĂtaz zapasu Columbus
Pittsburgh - Montreal
zapas v ktorom favoritom su domaci tucniaci, ktorĂ˝ si po uvodnom zakopnutĂ na lade Caroliny poradili v domacom zapase s Anaheimom 5-4, Montreal zohral dva vyrovnane zapasy ktore sa rozhodli az po riadnej hracej dobe a zhodne jedno vĂtazsvto a jedna porazka s Carolinou
dnes by si svoj tohto rocny debut mal v brane Canadiens odbit talentovanĂ˝ Price, ktorĂ˝ z postu brankarske svojky vytlacil nasho Halaka a som velmi na jeho vykon zvedavĂ˝
v prevaznej miere vsetci ocakavaju v tomto zapase vyssà pocet golov, no vsetko bude zalezat prave na vykone tohto brankara Montrealu, nakolko tucnaici zatial nemaju velku opru v podobe golmana Fleuryho, ktorý s golovým priemerom 4,0 zatial nepresvedcuje
tento zapas necham rovnako bez tipu na vĂtaza, ale zvazujem ze mozno by som skusil tip na prekvapenie Montreal +1,5, obrana Montrealu totiz nehra zle a otazny je stale zdravotny stav tahuna tucnaikov Crosbyho
ale predsa jeden tip
gol v zapase Sykora (proste za ten kurz to nemozem neskusit)
Detroit - Calgary
nakolko by dnes v brane domacich mal dostat prĂlezitost Osgood, otvara sa pre mna prĂlezitost na tip a to vyhru domacich, aj ked som velmĂ˝m fanusikom slovenskych a ceskych hracov posobiacich v tejto sutazi, vykony Haseka mna casto privadzaju do uzasu, su proste nevyspitatelne, raz chytĂ seriu shoot outov a potom ako na zaciatku tejto sezony bieda,
tĂm domacich ak dostane podporu u golmana by nemal mat v tomto zapase problem s vĂtazstvom a pokracovat tak vo vĂtaznej snure na domacom lade proti Flames
moj tip
vĂtaz zapasu Detroit
...