Takze pre dnesnu noc by to v branach malo vyzerat najskor takto:
http://hockeyinformer.com/main/node/46#comment-18
Moj skromnĂ˝ pohlad na dnesne zapasy:
Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs - Maple Leafs dnes caka reparat za vcerajsiu prehru na vlasnom lade tento krat na lade senatorov, jedinou podstatnou zmenou by mala nastat v brane Toronta, by priestor mohol tento krat dostat Toskala, ocakavam znova velmi vyrovnane stretnutie, kde by znova nemala byt nudza o goly, ale do ostreho tipu na tento zapas nepojdem a tĂ˝m ktorĂ by po vcerajsej vyhre Senators na lade Toronta videli jednoznacneho favorita v tĂme domacich davam do pozornosti minulorocny uvod sezony a pre dva zapasy tĂ˝chto superov ... je to skratka vzdy velmi vyrovnane derby
Nashville Predators - Colorado Avalanche - lavĂny sa po vcerajsej vyhre predstavia na lade Nashvillu, favoritom je pre mna muzsvtvo Colarada, ktorĂ© disponuje velmi kvalitnĂ˝m utocnĂ˝m potencialom, predatori po minulorocnej sezone predali niektore svoje opory a mozno im chvĂlu potrva kĂ˝m si novĂ hraci na sebe poriadne zvyknu, svätinu Colorada by mal znova hajit Peter Budaj a ja budem verit ze sa na poste jednotky udrzĂ celu sezĂłnu
Moj tip vĂtaz zapasu Colorado
New York Rangers – Florida Panthers - o tomto zapase tu uz bolo dost napĂsane a ja sa viac menej stotoznujem s tipom ktorĂ˝ tu prezentoval bcM, tĂm rangerov je nabitĂ˝ v utoku hviezdami ale ich zohravanie mozno chvĂlku potrva, v brane by mal svoj standrad znova ukazat Lundqvist, na druhej strane by sa mohol predviets Vokoun, ked Ăst do nejekeho tipu tak Florida +1,5
Edmonton Oilers - San Jose Sharks - zraloci sa na mojich tiketoch budu znova velmi casto objavovat, je to totiz to podla mojho nazoru velmi dobre poskladanĂ˝ kader a ked sa im vyhnu zranenia pojdu velmi vysoko, v dnesnom zapase ich caka Edmonton, tĂm ktorĂ˝ na konci sezony patril k najhorsĂm tĂmom sutaze, hadam najpodstatnejĂm oslabenĂm bol podla mojho nazoru odchod dvojicka Hemskeho Petra Sykoru do Pittsburgu a sam som zvedavy ako to pojde Hemskeho s novĂ˝mi spoluhracmi, v tomto zapase ocakavam vĂtazstvo zralokov zo San Jose, ale ak zachyta Roloson, mohlo by to byt len velmi tesne vĂtazstvo
Moj tip: vĂtaz zapasu San Jose
Tampa Bay Lighting – New Jersey Devils - tak v tomto zapase by mal rozhodnut ako tradicne v zapasoch Devils opät vyborny zapas golmana a tradicnej opory diablov Martin Broduer, Tampa moze v tomto zapase len prekvapit a potesit svojich fanusikov,
Calgary Flames – Philadelphia Flyers - kader Fleyers v minulorocnej sezone poriadne vyhorel a pocas leta presiel poriadnou repasaciou a to by v tomto zasase mohlo rozhodnut, novĂ hraci sa na lade este mozu chvĂlu hladat a za dalsie, domace prostredie je pre Flames tradicne obrovskou vyhodou, ocakavam preto vyhru domacich
Minnesota Wild - Chicago Blackhawks - tak v Minnesote ocakavm znova celmi burlive privĂtanie hracov Wild a rovnako ako v minulej sezone velmi razantnĂ˝ nastup do novej sezĂłny, co je podstatne pre domacich, kader viac menej stabilizovanĂ˝, Gaborik v poriadku a v brane hviezda minulej sezony Niklas Backstrom, jastrabom z Chicaga robĂ vrasky na cele stale neistĂ˝ zdravotnĂ˝ stav ich hlavneho tahuna Martina Havlata a bez neho to jastrabom prilis nejde (ja viem, jeden hrac zapas nevyhrava ale ...)
Moj tip vĂtaz zapasu Minnesota
Phoenix Coyotes - St. Louis Blues - Phoenix so svojou najvacsou hviezdou na lavicke v podobe trenera podla mojho nazoru ani v tejto sezone vela vody nenamuti, naopak Blues kader doplnili kvalitnymi hracmi a pokial si udrzia formu z konca sezony ...
Moj tip vĂtaz zapasu Blues