Vancouver - Dallas
stav serie 3-3
ako som niekde cĂtal tak obratit stav serie z 1-3 na 4-3 sa v doterajsej historii podarilo len dvadsaĹĄ krat a Dallas dnes bude mat daslĂ pokus nakolko uz v tejto serii 1-3 prehraval, no poslednymi dvoma zapasmi sa mu tento nepriaznivy stav podarilo otocit
neocakavam, ze v tomto poslednom zasase serie, kde sa rozhodne o poslednom postupujucom, uvidĂme inĂ˝ priebeh ako v predchadzajucich zapasoch, kde obe muzstva predviedli hru nzalozenu na pozornej obrane, ked supera velmi casto pre svojich golmanov nepustali (hlavne Dallas, nakolko v poslednych zapasoch Canucks strelecky prevysili) a samozrejme podporovane vybornymi golmanmi Turco - Luongo
na oboch stranach by muzstva mali nastupit v rovnakych zolozeniach, zranenia sa objavili v muzstve Dallasu, kde posledny zapas nedohrali Sergej Zubov a kapitán Brenden Morrow, ktory by ale v dnesnom zapase mal nastupit aj napriek zraneniu, no nakolko bude v zapase fit ... ?
v tomto zapase ja mierne favorizujem domaci tĂm (ja viem metall, tu sa asi tazko zhodneme
) ale do ostreho tipu nepojdem, budem skusam samozrejme obviklu stavku
... under 4,5 (1,877 Pinnacle) - 5/10
Moj tip 2-1p