Takze v dnesnych dvoch zapasoch by som ocakaval vĂtazstva Atlanty a Anaheimu.
Atlanta je typickym prikladom domaceho muzstva rovnako ako ich dnesny super Washington, ktory, ako uz to tu bolo neraz spomenute, patrĂ k najhorsie hrajucim muzstvam na superovych klziskach. Atlante sa doma velmi darĂ, su uz istym postupujucim a motivaciou im moze byt uz len udrzanie si prvenstva vo svojej divĂzii, kde na druhu Tampu maju naskok 3 bodov, co im zarucĂ lepsiu vychodiskovu pozĂciu pre play off.
V dnesnom zapase sa okrem tipu na vĂtazstvo domaceho muzstva zameram aj na tip na strelca golu a mal by nim byt Keith Tkachuk, ktoremu sa po prĂchode do Atlanty celkom darĂ. V tejto sezone odohral proti dnesnemu superovi len jeden zapas a skoroval, vo svojej kariere uz odohral proti muzsvtu Caps 20 zapasov a zaznamenal v nich 12 golov. Ja verĂm ze aj dnes jeden pridá.
V druhom dnesnom zapase mierne favorizujem domace muzstvo, aj ked v lepsej hernej pohode sa mi zda muzsvto zralokov. Anaheim predvadza v zavere velmi nepredvĂdatelne vysledky, ked zapasy so slabsĂmi supermi prehravaju, alebo vĂtazia len velmi tesnym rozdielom, naopak proti silnejsĂm superom bez problemov vĂtazia a ziskavaju tak potrebne body. Preto je aj dnes moj tip na toto stretnutie velmi opatrnĂ˝. Skor ma laka Ăst do tipu na nĂzsky pocet golv, nakolko obe muzstva maju vo svojich radoch velmi kvalitne brankarske dvojice a vo vzajomnych zapasoch v tejto sezone vela golov nepadalo.