Kratke ranne preview:
Montreal - Boston
obaja stale bojuju o ucast v play off, vyssie sance na uspech v dnesnom zapase by som videl v muzstve domacich, Boston aj Montreal v poslednych zapasoch vela inkasuju ale odradzau ma vykony mladeho slovenskeho golmana Halaka, jeho vykony by som prirovnal k sucasnemu pocasiu (kto cakal ze dnes v Bratislave nasnezĂ
) a preto sa tento zapas neodvazim tipovat, ale ak tak ten over
Tampa - Islanders
tak na tento duel som sa tesil, Tampa mi po poslednom zapase ked chytili poriadny vyprask na lade Caps dlhuju nejake peniazky a tak je myslĂm ten spravny cas mi to vratit aj s urokmi
, obaja rovanko ako muzstva z predchadzajuceho duelu bojuju o ucast v play off a musĂme priznat ze obom sa velmi nedarĂ, lapsiu vychodiskovu poziciu sa zda ma Tampa, ktora z poslednych deviatich zapasov hra myslĂm sedem doma, no je tiez pravdou ze im sa na domacom lade prĂlis nedarĂ
Islanders pri poslednom trade posilnili o dolezitych hracov a zdalo sa ze ich postup je na spadnutie, no potom prisli dve prehry s Rangers a hlavne zranenie golmana DiPietra, ktory vynechal posledne dva zapasy a jeho ucast je stale neista, a postupove sance su razom nizsie
Tampae sa v poslednych zapasoch rovnako prĂlis nedarilo, ved posledne tri zapasy dostali poriadne nakladacky na lade Montrealu, Ottawy a v spomĂnanom poslednom zapase na lade Caps,
pri neucasti golmana DiPietra by som v tomto zapase tipoval over 5,5 (netove S.K. s vypisanĂm kurzov stale vahaju, ja teda skusim kamennu Fortunu ktora mi ponuka slusny kurz)
Moj tip over 5,5 (fortuna 1,85)