Uz som sice svoj strucny nazor na zapas Ducks vyjadril, ale pridam este par informacii, ktore ma utvrdzuju v mojom tipe:´
aj tieto cĂsla prezradzaju absolutnu prevahu domaceho muzstva,
jednym z dolezitych ukazovatelov je pre mna aj vyuzitie presilovych hier a tu jasne dominuju Ducks, ktorym presilovky na rozdiel od Columbusu idu, ved v tejto oblasti su tretĂm muzsvtom celej sutaze, v poslednych piatich odohratych zapasoch vyuzili Ducks 7 z 25 ponuknutych prilezitostĂ, zatial co Columbusu presilovky vobec nesli, ved vyuzili len dve z ponuknutych 18-tich
motivacia muzstiev je uplne rozdielna, ved zatial co Ducks bojuju o celo sutaze a teda vyhodnejsie postavenie pre play off a a pripadne o zisk trofeje pre najlepsie muzsvto celej sutaze v zakladnej casti sutaze, tak v Columbuse uz sezonu dohravaju a jedinou motivaciu je pre nich lepsie postavenie v konecnej tabulke NHL
dalsiu vyhodu Ducks by som videl na brankarsokm poste, domacu svatinu by mal hajit v tomto zapase mlady talent Giguere, ktory od zranenia chyta opat vo velkej forme, ked v styroch marcovych zapasoch si udrzal vysoku uspesnost zasahov a inaksovala len sest golov a to mali Ducks za superov predatorov z Nashvillu, zralokov zo San Jose, canucks a jedinycm slabsĂm superom im boli kojoti z Phoenixu, zatial co svatinu hostĂ by mal aj v tomto zapase hajit brankar Norenna, a aj ked posledne zapasy odchytal velmi dobre, myslĂm ze nedosahuje kvality brankara Giguera (ktory vĂtazne odchytal proti modrokabatnikom 8 z 10 odohratych zapasov, pricom si udrzal velmi dobry priemer inkasovanych golov 1,36 na zapas)
v tejto sezone odohrali spolu iba jedena treba povedat ze velmi smolny zapas pre Ducks, ktorĂ˝ az do polovice tretej tretiny viedli 3-0, no v zavere zapasu Blue Jackets zapas styrmi kuskami otocili
, takze domaci im maju rozhodne co oplacat, v spomĂnanom zapase sa dvoma golmy predviedol aj najlepsĂ strelec domaceho tĂmu Selanne, ktory v poslednom odohratom zapase proti Vancouveru strelil dva goly a prekonal tak hranicu 40 golov pocas tejto sezony (proti Columbusu odohral uz 20 zapasov a strelil v nich 8 golov)
Inak stavku si podam u bwinu, ktory mi momentalne ponukaju kurz 1,6