Zdravim pani, tak debata nam tu nejako viazne
, tak ju skusim zacat ja, dufam ze nezostnem sam
(ja viem metall, Ty sa urcite pridas
)
Detroit - Edmonton
bookies jasne favorizuju domaci, inak v poslednej dobe moj oblubeny tĂm, ale dnes by som bol pri tipe trosku opatrny, lebo...
je sĂce prvada ze Red Wings sa velmi darĂ, ved vyhrali styri z poslednych piatich zapasov, ale uz trebars deväť zapasov su bez predlzenia, nie zeby to bola nejaka dlha snura ale predsa, dalej by som ovela väcsiu motivaciu videl u Oilers, nakolko bojuju o ucast v play off kdezto pre Detroit moze byt motivaciou "len" prezidenska trofej pre najlepsi tim zakladnej casti,
je ale pravda ze v time Edmontonu je listina zranenych hracov plnejsia, ale u viacerych hracov nie je ucast v dnesnom zapase vylucena, a je tiez pravdou ze na ich vykone sa moze prejavit unava, ved je to ich siesty zapas na dlhom tripe a superov nemali, okrem posledneho zapasu ked vyhrali na lade Columbusu, najlahsich (Ottawa, Boston, Buffalo, Toronto), ale vsetko to boli velmi tesne prehry
moj tip na toto stretnutie je neprehra hosti o viac ako o gol, preto teda volim hcp +1,5
tip
Edmonton +1,5
Tampa - Boston
dalsi dovolim si povedat nie az tak jednoznacny zapas ako ukazuju predpoklady bookies, ved Boston bojuje o play off naozaj velmi uspesne, ved z poslednych piatich zapasov to boli styri vyhry (Edmonton, Buffalo, Pliha, Toronto), ale dnes ich caka dobre rozbehnuta Tampa
tĂmy by mali byt viacmenej kompletne
pri prvom pohlade na tento zapas ma hned napadol tip na over, ale nejako ma odradza priemer inkasovanych golov z poslednych piatich zapasov 2,0, co je u tohto muzstva dost prekvapujuce, ved za celu sezonu sa ich priemer inkasovanych golov splhal pomaly az k 4 golom na zapas, no asi aj tak do tipu pojdem
Tampa - Boston over 5,5
Dallas - Anaheim
tu ma napada zahrat jedine under, ale dovera je nizska, tento zapas ide mimo mna