Zahájil jsem ten rok opravdu hrozně, zkusím to zlomit:
Kadaň - Chrudim Chrudim by si kvalitou kádru určitě zasloužila lepší umístění, pravidelně za ni nastupují všichni náhradníci z Pardubic, je znát, že Pardubice chtějí 1. ligu v Chrudimi udržet. Bohužel přebudování kádru i taktiky uprostřed sezóny si vybírá svou daň. Kadani se daří, i trochu posiluje, ale doma na ni moc lidí nechodí, takže se o nějaké zvláštní podpoře mluvit nedá. Je to hodně důležitý zápas, oba týmy jsou na hraně play-out, Chrudim už nutně potřebuje bodovat, má za sebou spoustu smolných zápasů a jednou už by se štěstí mohlo usmát i na ně. Zahraju si ten kurs za střední vklad.
Kadaň - Chrudim, tip 2, kurs 3,50 Expekt, vklad 5 units
Šumperk - Jihlava Šumperk koupil Kántora s Moravcem, udělal tři výhry v prodloužení za sebou, ale to je podle mne málo na to, aby byli proti Jihlavě takoví favorité. Hráči hrají s hrozbou rozpuštění kádru v případě špatných výsledků, zatím tahle taktika funguje, ale Jihlava už taky potřebuje vyhrát - a když potřebuje, umí to vzadu výborně zatáhnout. A to je zrovna taktika, která Šumperku moc nesedí. Jihlava letos se Šumperkem dvakrát prohrálav divokých přestřelkách, tentokrát už podle mne budou opatrnější a i když mají pár zraněných hráčů, přece jen bych tenhle tým řadil o kus výš než Šumperk, který toho má v poslední době psychicky a fyzicky nad hlavu. Kursy na Jihlavu šly nahoru, takže tam může něco být, ale na klubových webech jsem žádné anomálie nenašel. Tady bych taky viděl šanci hostů o kus výš než bookies Expektu, taky střední vklad.
Šumperk - Jihlava, tip 2, kurs 3,10 Expekt, vklad 5 units
A protože si dokážu snadno představit klasický scénář, ještě pojistku proti noční můře:
Kadaň - Chrudim, tip X Šumperk - Jihlava, tip X ________________________ AKO, kurs 18,275 Expekt, vklad 1 unit
Díky za připomínky a GL
|