Zatial pridam mojo strucny pohlad na dnesnu ponuku, budem rad ak sa dalsi pridaju so svojimi nazormi:
Buffalo - Philadelphia
oba timy su poznacene zraneniami dolezitych hracov,
no situacia v timoch je rozlicna, zatial co sable bojuju o celo sutaze, Philla je na uplnom chvoste a tuto sezonu uz len dohravaju, ich sance na play off nulove
hrat domacich ... ?!? ponukany kurz ma odradza, skor uvazujem zahrat niektoreho zo strelcov Buffala a najschodnejsi mi pripadaju Drury a Vanek, vzhaldom na kurzy dostane asi najskor prilezitost Rakusan
Toronto - Boston
Bruins poslednymi zapasmi ozivili svoje postupove nadeje, ked v poslednych piatich zapasoch v styroch odisli ako vĂtazi, no dnes ich caka Toronto ktore tiez nema bodov na rozdavanie
kandske muzstvo v tejto sezone doplaca na caste a pocetne zranenia, v opacnom pripade si myslim by boli na celnych pieckach sutaze a v tom pripade by som nad jednotkou aj v tomto zapase neuvazoval, no v tomot pripade by som si najskor zahral v tomto zapase over 5,5, obaja inkasuju dost golov
Carolina - Atlanta
Atlanta je vo velkej krize, ked z poslednych desiatich zapasov dokazala zvĂtazit len v dvoch
, a to ku konci roka toto muzstvo patrilo k najlepsim timom celej sutaze, ich ofenziva sa trapi a inkasuju dost golov, v poslednych piatich odohratych zapasoch priemr 4 goly na zapas
uz su davno prec casy ked na celnych prieckach boli traja utocnici Atlanty Hossa-Kozlov-Kovalchuk, krok teraz dokaze drzat len prvy menovany Marian Hossa, ktory bol cez vĂkend vyhlaseny v Atlante za sportovca roka, mylsim ze by to aj v tomto zapase mohol oslavit nejakym golov a pomoct tak ukoncit pät zapasovu snuru prehier svojho timu
ja na tip v tomto zapase nepojdem, aj ked myslim ze dnes by snura prehier Atlanty mohla byt ukoncena
Tampa - Florida
aj ked vikendovy vzajomny zapas skoncil vĂtazstvom Floridy 5-4 po samostatnych najazdoch, dnes by im domace blesky mali prehru oplatit
dovolim si povedat ze keby sa bleskom podarilo ziskat lepsieho brankara patrili by medzi najlepsie timy celej sutaze a ja ich povazujem aj tento rok medzi cierneho kona play off
Floride sa na superovych klziskach velmi nedari a ja verim ze za kratsi koniec budu tahat ja v tomto zapase, ked v ich radoch stale chyba utocnik Stumpel a Bertuzzi
Montreal - Washington
obaja sa v poslednej dobe velmi trapia, obaja prisli o brankarske jednotky,
Montrealu sa podarilo ukoncit vyhrou v Columbuse strasnu snuru siestich prehier v rade, ked svoju premieru v ich drese absolvoval dasli slovenksy brankar v NHL Halak a neviedol si vobec zle ked si dokazal udrzal vysoky priemer vyse 93% uspesnych zapasov a je mozne ze ajv dnesnom zapase dostane prednost pred Svajciarom
Caps nenasli v Johnsonovi zatial taku dobru nahradu Kolziga aj ked je pravda ze Capas vyhravaju ked sa dari utocnikom a to hlavne Ovechkinovi a Seminovi ale prvy menovany sa nejako strelecky zasekol a jeho goly Capas aklo vidiet na ich vysledku chybaju
pre mna je toto velmi tazky zapas na tipovanie, osobne vsak budem drzat prsty ak by nahodou dostal opat prilezitost v brane domacich Halak Montrealu, no bojim sa Ovechkin sa dnes moze opat prebrat a pomoct Cpas zastavit seriu prehier, skor by som to videl na klasicky washingtonsky over, aj ked v drese Habs stale chyba Kovalev
New Jersy - New York Rangers
ako uz bolo vyssie spominane oba timy poznacene pocetnymi zraneniami, no favorita, by som aj vzhladom na kvalitu golmana Jersey, videl vdomacom time, ktory je doma velmi silnym timom
St. Louis - Columbus
domaci tim sa po vymene trenera dostal z dna sutaze a jeho vykony su pre mnohych velkym prekvapenim, neraz sa stavaju postrachom pre favoritom, dnes ich caka na domacom lade muzstvo Columbusu ktore naopka prehrava co sa da a mylsim ze uz mozu rozmyslat nad daslou sezonou, lebo ich postupove nadeje su vzhladom na vykony nulove
co je pre tieto timy zvlasne, ze v tejto sezone odohrali spolu uz pat vzajomnych zapasov a nik z nich nedokazal na domacom lade uspiet
v dnesnom zapase sa ocaka ze na lad by sa uz mohol vratit utocnik Rucinsky, co by pre tim domacich znamenalo dalsie posilnenie a vzhladom na fakt ze pred tyzdnom dokazali Blues proti Columbusu uspiet a vyhrat 4-2 favorizujem ich aj dnes a vyhru domacih si skusim
Ottawa - Edmonton
vzhladom na velku ofenzivnu silu domaceho timu, momentalnu formu a zranenia v time Oilers pokladam domacich zap jednoznacneho favorita dnesneho zapasu
Colorado - Calgary
treti zapas v rade tychto dvoch superov, no tento krat je na domacom lade Colorado, ked posledne zapasy priniesli poriadne golove nadielky a po jednom vĂtazstve kazdeho z nich
brankarska kvalita je jednoznacne na strane Flames a kedze v time Colorada vyskocili nove zranenia dolezitych hracov, ja by som skusil zahrat Flames, ze uspeju na lade v Pepsi Center Arene