...tak je po dovolenke...takze dnes len taky rychly skusobny bezzarucny rozbeh: nitra-tn 1..okolo 1,7-1,8....aj ked tn posledny zapas s ZA uz vyhral, a vyzera to, ze sa moze nakopnut,...aj tak si myslim, ze casom pojde urcite hore,...verim viac domacim, aj ked ja by som tam ponukol skor kurz okolo 2...Nr bude doma body viac ziskavat, ako rozdavat, orel to tam dnes ukaucuje dufam k mojej spokojnosti
si-pp..tak natento sa skocim pozriet, ale od kurzu na si za 1,5 ruky prec!!!...to je podhodnotene tiez dost. Ak na SI...akoze proti nemozem!,..tak uz na 1.tr. za kurz cez 2. PP zlozil z dvoch muzstiev, jedno solidne. Obranu vystuzil skuseny Jasecko, v branke skuseny Simonovic, utok...minim. 3 lajny maju svoju kvalitu. Zatial neprehral, ale vonku este nehral. Dostal len 6 golov. V zostave to vyzera, ze maju silny utok, ale zatial sa im dari aj v obrane, co ten pocet inakasovanych golov dokumentuje. Na rozdiel od SI, odohrali uz 2 vitazne zapasy s lepsimi muzstvami ZV a Slovan. Postavenie SI zatial moze skreslovat,...o zapas viac, ale este okrem BB nenarazili na supera z tzv. hornej casti. Takze 1. vaznejsia previerka ich caka dnes. Je zname, ze s lepsim superom, rastie aj nas vykon, a tak verim, ze dnes PP spravime, aj ked to bude zrejme boj.. ostatne len tipy: ke-snv 1, za ten kurz sa neoplati...zaujimavy na kurz cez 2 je over 6,5...ale do tohoto nejdem zv-lm..1...zvolen by zabodovat mal, myslim, ze aj over padne za-bb...tu dnes na prekvapenie X....aj ked sa veri vo vseobecnosti bb Tak GL
|