cas 17-00hod V druhom kole SVk extraligy na seba narazia Dukla Trencin vs MHC Martin:
Dukla Trenicn:Klub proti minulemu roku zacal budovat kader na novo na poslenu chvilu ho vystuzila jedna z legiend Sekeras,ktory ma byt prinosom pre mladich hracov v tymi Dukly. V prvom Kole prehrali na lade Skalice a do utoky Miklika.Dalej dosli Kvetan,Chovan,Troliga,Hancak,Dubec,Filo Odisiel:Mikus,Kudelka a dalsi. Brankar:Igor Murin. Velkym problemom budu podla mna strelci v dukle aj v prvom kole zaznamenal gol len obrnca Dubek..uvidime liga sa nam rozbieha este len..
Martin-v lete zasiahli klub finacne starosti,ale vse sa im podarilo zazehnat Dokonca ulovili dve obrovske ryby na svk pomery...Marek Urama do utoku,ktory roky odvadzal skvelu pracu v Slovane teraz bude skvelu robotu odvadzat pre Martin kam sa aj prestahoval s priatelkou aby podaval 100% vykony.Karol Krizan posila do branky aj ked minulu sezony Dzubina a Lakosil neboli zly v stvrtfinale nestacili na Slovan akurat. Dalej prisli Bacek z Slovana,Jabrocky atd Odisli:Torok,Beran,Kolba,Vantroba,Lakosil... Zranenia:Vazan.
Vprvom kole si doma poradili sNitrou 4-2.Takze na Lade v Trencine mozu hrat uvolnene Vnajlepsiom svetle sa ukazal brankar Krizan a posila Marek Uram skvele mu sekundoval aj obranca Drgoň. Do Trenicna sa chysta specialny vlak fanusikov z Martina nieco nie moc vydane na slovenske pomery takze ocakavam domace prostredie pre hracov Martin v burlivej atmosfere ako byva vo zvyku v trencine s stastnejsim vysleodk pre hosti ked ten kurz je podla mna dost navyseni a osobne som ocakaval na tento zapas kurz pre hosti okolo 1,90 .Zaskoceny som milo ostal..
vzajomne suboje s minulej sezony 1-3 pre hosti na vitazstva. TIP CISLO 1 Moj tip:x2 Kurz:1,64 Dovera:3/10 Stavkova:bwin.com Gl.
TIP CISLO 2 Moj tip cislo 2:martin 2 Kurz:2,55 Stavkova:digibet Dovera:1/10[/quote]
|