HK mesta Zvolen - HK 32 LI-PA Liptovský Mikuláš
Zapas, kde by mala byt jasna jednotka. Zvolen je na druhom mieste, kym LM na predposlednom. Mikulas ma stale sancu na play off, ked sa na osmej priecke stale strieda so Skalicou. Zvolen urcite tento zapas nevypusti, do play off bude chciet ist z najlepsieho mozneho miesta. Kvalita kadra jednoznacne na strane domacich, LM prakticky uz vypusta sezonu. Zvolen mal pred repre pauzou zle vysledky, ked zo styroch zapasov tri prehrali, takze im prestavka prisla vhod. Mikulas od noveho roka vyhral len tri zapasy, a Zvolen bude prenho asi velke susto. Mikulas je vonku jalovy a oba domace vzajomne zapasy vyhral Zvolen.
tip : Zvolen
HK 36 Skalica - HK Ĺ KP Aquacity Poprad
V novembri beznadejne posledna Skalica je na postupovej priecke. Skalica musi slapat, pretoze ma stale v zavese LM. Normalne by som proti svojim kamzikom nehral, ale nie je tajomstvom ze Poprad nici marodka. Poprad navyse prisiel o Reneho Jarolina, ktory v tejto sezone uz dohral. Do Skalice Poprad pravdepodobne pocestuje s dvoma patkami juniorov. Posledne tri vzajomne zapasy boli zalezitostou Skalice, a vzhladom na marodku sa aj dnes priklanam k domacim.
tip : Skalica