Vary - Sparta
Sparta zatĂm ve Varech dvakrát jasnÄ› prohrála, doma horko těžko vyhrála v prodlouĹľenĂ. Podle mne ale vĂ˝sledky neodrážejĂ obraz hry - jsem sice zaujatĂ˝, ale nevidÄ›l jsem jedinĂ˝ zápas, ve kterĂ©m by Vary Spartu nÄ›jak dlouhodobÄ› pĹ™ehrávaly. Pravda, hrajĂ mnohem efektivnÄ›ji a dĹŻraznÄ›ji, jejich hokej je pro play-off jako dÄ›lanĂ˝, ale pokud Spartu koneÄŤnÄ› opustĂ stĹ™elecká smĹŻla, která se jĂ držà čtyĹ™i zápasy v Ĺ™adÄ›, budou mĂt Vary hodnÄ› co dÄ›lat. Mensator samozĹ™ejmÄ› chytá vĂ˝bornÄ›, ale sebelepšà brankář nemĹŻĹľe odolat tolika tutovkám, pokud to tam soupeĹ™i padá. Jak Ĺ™ĂkajĂ trenĂ©Ĺ™i obou tĂ˝mĹŻ, nenĂ se ÄŤĂm pĹ™ekvapit, oba tĂ˝my budou hrát svoji hru a osud rozhodne o tom, kdo vyhraje. VarĹŻm vyvstal pro tento zápas ještÄ› jeden problĂ©m, zranil se OndĹ™ej NÄ›mec a to je velkĂ© oslabenĂ, protoĹľe je to jasnÄ› nejlepšà bek VarĹŻ, pĹ™edevšĂm do ofenzĂvy - a v pĹ™esilovkách bude hodnÄ› chybÄ›t. MĂsto nÄ›j bude hrát Bombic, kterĂ˝ pĹ™ece jen letos hrál jen v druhĂ© lize a je pomÄ›rnÄ› ÄŤasto vyluÄŤovanĂ˝. Sparta zase trpĂ nedostatkem sebedĹŻvÄ›ry tĹ™etĂ a ÄŤtvrtĂ© lajny, skoro se to pĹ™enášà uĹľ i na tu druhou. Ĺ
|