ZlĂn - Sparta
VÄŤerejšà zápas byl vĂ˝bornĂ˝m pĹ™Ăkladem hokejovĂ© taktiky. ZlĂn vsadil všechno na jednu kartu, nastoupil jen s tĂm nejsilnÄ›jšĂm a stáhnul hru od začátku na tĹ™i pÄ›tky. A taky v prvnĂ polovinÄ› zápasu Spartu neskuteÄŤnÄ› mlel, hráči lĂtali po ledÄ› jako by nemÄ›li plĂce. Ale pak se bohuĹľel ukázalo, Ĺľe je majĂ. Sparta ten neskuteÄŤnĂ˝ tlak s velkĂ˝m štÄ›stĂm ubránila, vyrovnala a od poloviny zápasu ZlĂnštĂ fyzicky ĂşplnÄ› odpadli. Z Ăşnavy zaÄŤaly pĹ™ibĂ˝vat fauly a bylo po zápase. Z mĂ©ho pohledu ZlĂn dohrával tenhle zápas ĂşplnÄ› zdecimovanĂ˝ po fyzickĂ© i psychickĂ© stránce, nevytvoĹ™il si ani pokus o tlak. Na jednu stranu si Ĺ™Ăkám, Ĺľe po tĹ™ech zápasech play-off nemohou bĂ˝t hráči ještÄ› odvaĹ™enĂ, na druhou stranu to, co pĹ™edvedli ZlĂnštĂ v tĂ© prvnĂ pĹŻlce, to se jen tak nevidĂ. Tohle se stává opravdu zĹ™Ădka, ale hráči se prostÄ› uštvali, jako kdyĹľ v bÄ›hu pĹ™epĂsknete začátek. Dnes se urÄŤitÄ› ZlĂn pokusĂ znova vyhrát, Sparta vyhrála jeden zápas a "má splnÄ›no". ĂšzkĂ˝ led a plnĂ˝ dĹŻm, to jsou dalšà vĂ˝hody ZlĂna. NavĂc mÄ›la Sparta v tĂ© prvnĂ pĹŻlce opravdu velkou kliku, dneska to mĹŻĹľe bĂ˝t i jinak. JenĹľe na druhĂ© stranÄ›, Sparta objevila "na stará kolena" vĂ˝bornĂ©ho a strašnÄ› spolehlivĂ©ho PĹ™ikryla, kterĂ˝ ZlĂnskĂ© pĹ™ivádĂ k šĂlenstvĂ. Na druhĂ© stranÄ› Sedláček pustil v kaĹľdĂ©m dosavadnĂm zápase ÄŤtyĹ™i gĂłly a ty vÄŤerejšà nebyly ĂşplnÄ› nechytatelnĂ©. Tohle tĂ˝m hodnÄ› znejistĂ a navĂc - Sparta má dost kvality, aby tĂ©hle malĂ© slabinky dokázala vyuĹľĂt. Má ÄŤtyĹ™i kvalitnĂ vyrovnanĂ© Ĺ™ady, speciálnĂ sestavy na pĹ™esilovky i oslabenĂ, kterĂ© zkušenĂ trenĂ©Ĺ™i VĂ˝bornĂ˝ s JelĂnkem citlivÄ› sestavili. VÄŤera se probudila i druhá pÄ›tka s Tonem a NetĂkem. V zápase se obávám pouze jedinĂ©ho: jak Sparta pĹ™istoupĂ k zápasu, kdyĹľ vede 3:0. ZlĂnštĂ budou mĂt hodnÄ› těžkĂ© vydolovat sĂly na dalšà pokus, vÄŤerejšà "prokouÄŤovanĂ˝" zápas je stál hodnÄ› sil. Tyhle opakovanĂ© tipy mi moc nevycházejĂ, ale vidĂm dnes Spartu jako mĂrnĂ©ho favorita a ten kurs mi za to prostÄ› stojĂ. Dám i stĹ™ednĂ vklad, protoĹľe ZlĂn mi pĹ™išel opravdu hodnÄ› dole - ale dejte si na to pozor, vyhrát ÄŤtyĹ™mi handicapy sĂ©rii je hodnÄ› ojedinÄ›lĂ˝ jev, navĂc Sparta nemusĂ.
ZlĂn - Sparta, tip 2 (-1,5), kurs 4,50 BWin, vklad 5 units
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL
|