Liberec - VĂtkovice
Dnes to asi bude jinĂ˝ zápas. BĂlĂ TygĹ™i s plnou Tipsport Arenou v zádech, to je velká sĂla. PomÄ›rnÄ› ĂşzkĂ© hĹ™ištÄ›, kterĂ© podporuje "kanadskou" hru, kterou letos zaÄŤal trenĂ©r Pešán domácĂm ordinovat. Tenhle styl ale pĹ™edpokládá hodnÄ› sĂly a vĂ˝bušnosti a podle mĂ©ho názoru právÄ› v tÄ›chto parametrech byl Liberec v prvnĂch zápasech horšĂ. UvidĂme dnes, domácĂ led a plná hala, to jsou velkĂ© stimulanty, ale pĹ™ece jen nesdĂlĂm optimismus sázkovek. VĂtkovice majĂ sĂly dost, hrály typickĂ© scĂ©náře - zkušenĂ dajĂ gĂłl, pak uĹľ je mĹŻĹľeme pošetĹ™it a dobránit to s (vĂ˝bornĂ˝mi) mladĂky. Obrana VĂtkovic byla doma skuteÄŤnÄ› jako skála, nedávala Liberci skoro žádnĂ˝ prostor a nevidĂm dĹŻvod, proÄŤ by to na užšĂm ledÄ› mÄ›lo bĂ˝t jinak. Plus hodnÄ› jistĂ˝ Ĺ tÄ›pánek. Zde bych ale nemÄ›l zapomenout na libereckĂ©ho Leinonena, kterĂ˝ chytal takĂ© vĂ˝bornÄ›. JenĹľe velkĂ˝ rozdĂl je v tom, Ĺľe zatĂmco Ĺ tÄ›pánkovi beci pĹ™ed brankovištÄ›m "uklidĂ", Leinonen chytá v chumlu tÄ›l. Nechci tady dÄ›lat z VĂtkovic favorita, domácĂ prostĹ™edĂ je v play-off velká vĂ˝hoda, navĂc u VĂtkovic mĹŻĹľe pĹ™ijĂt urÄŤitĂ© uspokojenĂ - máme nahráno. Ale pĹ™ece jen si myslĂm, Ĺľe je tady pomÄ›rnÄ› slušná šance na jejich tĹ™etĂ vĂ˝hru. RozhodnÄ› nehrajĂ nijak pohlednĂ˝ hokej, ale je neskuteÄŤnÄ› těžkĂ© dát jim gĂłl. A Liberec musĂ hrát s tĂm, Ĺľe je tÄ›snÄ› pĹ™ed vyĹ™azenĂm. ZvaĹľoval jsem 2 DNB na Pinnacle, ale nakonec zkusĂm ÄŤistou dvojku, Expekt nabĂzĂ kurs, kterĂ˝ má podle mne vÄ›tšà hodnotu.
Liberec - VĂtkovice, tip 2, kurs 3,20 Expekt, vklad 3 units
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL
|