No, chlapi, já vám s tĂm Libercem nevĂm. VÄŤera jsem po chvilkách sledoval prvnĂ zápas (na tv.hokej.cz, takĹľe kvalita nic moc, ale puk byl vidÄ›t
) a tady jsou mé hlavnà dojmy:
- VĂtkovická obrana je opravdu hodnÄ› pevná, Liberec se do vážnÄ›jšĂch šancĂ prakticky nedostal - tĹ™ikrát zĹŻstal puk kolem brankovištÄ›, jednou z toho byl gĂłl, coĹľ je podle mne "normálnĂ prĹŻmÄ›r". Ani v konci zápasu si nedokázal Liberec vytvoĹ™it tlak, a to VĂtkovice jen opatrnÄ› vyhazovaly.
- Liberec hrál hodnÄ› nedisciplinovanÄ›. Je pravda, Ĺľe pĂskal rozhodÄŤĂ HusiÄŤka, kterĂ˝ vĹľdycky "dává" domácĂm vĂc neĹľ ostatnĂ rozhodÄŤĂ, ale podle mne ty fauly byly naprosto evidentnĂ. VĂtkovice dokázaly promÄ›nit dvÄ› pĹ™esilovky (+ jedna tyÄŤka) a urÄŤitÄ› si budou vĂc věřit.
- Podle mne majĂ VĂtkovice vĂc sil. Vyhrávaly mnohem vĂc osobnĂch soubojĹŻ v obranÄ› i v Ăştoku, pĹŻsobily ĹľivÄ›jšĂm dojmem.
SamozĹ™ejmÄ›, cĂl Liberce je vyhrát jeden zápas a dneska k tomu má poslednà šanci, asi do toho pĹŻjde s vÄ›tšà vervou, ale za ten kurs bych to nehrál.
GL všem