PP-BB
tak PP tečie poriadne do topánok. ZA sa nadychla a PP uz ma na dohmat. PP zacina hrozit baraz, nehladiac nato, ze hra este aj u svojho najvacsieho supera v ZA. PP nenapadne posilnil E. Weismann, ale stale mu chybaju dolezity utocnici. otazka je, ako sa v PP k HK stavia pan Danko. Verejne sa vie, ze s hokejom v PP konci, a preto to tam asi aj tak vyzera. Skoda, lebo prave tento rok tam modernizovali stanok a bolo by skoda, aby sa na nom hrala druha liga. Je len otazne, kto to asi preberie, a myslim, ze tu je ta prava beznadej. I napriek tomu vsak verim, ze PP v piatok zabojuje a vyhhra v rhc. I ked tu je vsetko mozne. Zahral som si na PP za kurz 2,35.
ZA-MT
tak, ak ma vyhrat zajtra PP, vyhra aj ZA. Aby to bolo zaujimavejsie. MT aj BB uz maju PO iste a tak budu trocha moznolicitovat. ja viem, toto je na Slovenskom hokeji to smutne, ale preco by mal MT poslat svojho najblizsieho supera na mape do baraze o druhu ligu v tejto hospod. krize a riskovat, ze bude jazdit namiesto 3Okm do ZA az do SNV?...Takze, jasne,..su to len moje domienky, ale takto som si to vybral na piatok.
Vyhry PP a ZA, nech je zaver ligy zaujimavejsi
|