Tohle sem dám hodnÄ› dopĹ™edu, protoĹľe si myslĂm, Ĺľe se to nemusĂ udrĹľet:
ZlĂn - Slavia
ZlĂn se dĂky vĂ˝bornĂ˝m vĂ˝sledkĹŻm doma držà zuby nehty na hranici postupu do play-off. Na záda uĹľ mu ale zaÄŤĂnajĂ dĂ˝chat BudÄ›jovice a tak se zaÄŤĂnajĂ rĂ˝sovat starosti. To by ukazovalo spĂše na vĂ˝hodu ZlĂna, ale jsem docela zvÄ›dav, jak se s touto situacĂ popasuje mladĂ˝ Ĺ tÄ›pánek v brance ZlĂna. V Liberci dostal šest gĂłlĹŻ za 47 minut a hodnÄ› napovĂ uĹľ dnešnĂ zápas. ZlĂn si samozĹ™ejmÄ› mĹŻĹľe pomoci MurĂnem, kterĂ˝ je stále jeho hráčem, ale nevĂm, jak moc trĂ©nuje, nebo Bieglem, kterĂ˝ zachytat rozhodnÄ› umĂ, ale uĹľ je pĹ™ece jen v letech. Slavia uĹľ zahájila tvrdou pĹ™Ăpravu na play-off, ale na hráčĂch to nenĂ vidÄ›t, naopak hrajĂ s lehkostĂ a obrovskĂ˝m sebevÄ›domĂm. Sedm gĂłlĹŻ rozjetĂ˝m VarĹŻm bylo pro mne velkĂ˝m pĹ™ekvapenĂm. Kvalita kádru ZlĂna je na Extraligu podprĹŻmÄ›rná, mnoho expertĹŻ a hráčů Ĺ™adĂ ZlĂn mezi nejslabšà celky ligy. Klobouk dolĹŻ pĹ™ed pracĂ trenĂ©ra Venery a dosavadnĂm umĂstÄ›nĂm tĂ˝mu. I pĹ™es zlĂnskou Ăşctyhodnou domácĂ bilanci jsem si ale jistĂ˝, Ĺľe "šĂlenĂ˝" handicap BWinu tady má slušnou hodnotu. ZatĂm nevĂm nic o absencĂch, proto jen nĂzkĂ˝ vklad, moĹľná pozdÄ›ji nÄ›jakĂ© unity pĹ™idám.
ZlĂn - Slavia, tip 2 (-1,5), kurs 4,50 BWin, vklad 3 units
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL
DnešnĂ zápas VĂtkovice - ZlĂn hrát nebudu, pĹ™ece jen VĂtkovice majĂ hodnÄ› zranÄ›nĂ˝ch, trenĂ©r Hadamczik zbylĂ© torzo veĹ™ejnÄ› obviĹ
|