17:00 Zvolen - Lipt. Mikuláš
17:00 Poprad - Skalica
17:00 Nitra - Žilina
17:00 KeĹľmarok - Ban. Bystrica
17:00 TrenÄŤĂn - Martin
17:00 Slovan BA - Košice
prve kolo v novom roku prinasa viacero zaujimavych dvojiciek a zapasy susedov v tabulke.
ZV - LM
Domaci hraju v poslednom obdobi vyborny hokej co by mali potvrdit v suboji so susedom v tabulke. LM taha vo Zvolene katastrofalnu seriu ked tam prehral 20! krat za sebou. Navyse liptakom zacali stagnovat prve dve formacie. Nedari sa bratom Hunovcom a ani Halajovi s Cibulom. V poslednom zapase LM zdolal doma Skalicu vysoko hlavne vdaka streleckej efektivite tretieho utoku, ktory zabezpecil 3 goly. Ocakavam vitazstvo Zvolena, na ktory ma fortuna kurz 1,73.
tip: 1
BA - KE
Jednoznacny slager kola sa bude hrat v BA. Domaci Slovan sa postupne dostava do formy, ktora sa od obhajucu titulu ocakava a teraz ju bude moct potvrdit proti lidrovi sutaze. Medzi muzstvami je rozdiel 10 bodov, co nie je az tak vela a Slovan ma navyse zapas k dobru. Kosive stratili doma takmer vyhraty zapas so Zvolenom co moze s muzstvom mierne zatriast nakolko dalsia prehra so silnym superom by mohla naznacit, ze v Ke nie je vsetko az tak ruzove ako to pocas vacsiny sezony vyzeralo. Slovan vyhral naposledy v Martine suverenne 2:6 a do tohto zapasu ide v uplnej pohode. Ke inkasuju v poslednych zapasoch vela golov na com ma podiel aj mlady brankar Hudacek, ktory ani zdaleka nie je v takej forme ako tomu bolo na jesen. a hlavne tento fakt bude podla mna v zajtrajsom zapase zlomovy. Nakolko Hovi sa prezentuje vo vybornej forme a dokaze Slovan v tazkych chvilach podrzat. Ofenziva oboch muzstiev je vyborna a defenziva je tiez vyrovnana. Slovanu navyse moze pomoct aj domace prostredie.
Tip: 1
GL