Sportove forum, chat a sutaz
bet365

Přihlásit se

pát pro 12, 2008 12:46 pm

rozkukal sa
rozkukal sa

17:00 Zvolen - Nitra
17:00 Skalica - KeĹľmarok
17:00 Lipt. Mikuláš - Trenčín
17:00 Poprad - Slovan BA
17:05 Žilina - Košice STV3
17:00 Ban. Bystrica - Martin

tak dnes opat skusim nieco k zapasom nasej extraligy....ale je mi jasne ze po minulej kompletke (hody) moze dnes prist horsi den (bolenie brucha) :lol:

ZV - NR
Zvolen po vybornom vykone v BB ziskal vsetky tri body a potvrdil svoju vybornu formu. "Nitricka" sice tiez ziskala vonku tri body, ale zapas v KK mi urovnou pripominal uroven 1.ligy. V domacom muzstve vraj sarapati nejaka viroza co by zvolencanom mohlo odstavit niektorych hracov alebo aspon ubrat sily, ale aj tak si myslim, ze rozdiel v sile a rychlosti tychto dvoch muzstiev sa musi prejavit. Navyse hostom tiez vypadli pre zranenie Poljacek a chorobu Pistek a tak uz Ardo hra len na tri utoky. Hned v sobotu caka Nr domaci TV zapas zo Skalicou, co moze v pripade nejakych inkasovanych golov u hosti viest k urcitemu vypusteniu zapasu a zaradeniu aj stvrtej juniorskej formacie, ktora predpokladam, ze nedostane priestor od zaciatku.

tip: hcp -1,5 1

LM - TN
Liptaci v minulom kole v BA vela vody nenamutili, aj ked az do zaveru drzali prijatelny stav. Dnes to vsak bude iny zapas. Liptaci vychadzaju doma zo zabezpecenej obrany a vybornych vykonov brankara Faltera, ktory v minulom zapase nastupil po 1.tretine aj napriek avizovanemu zraneniu lokta. Ci je uplne fit sa ukaze az dnes. Lenze podobnu taktiku ako vyznavaju domaci zvykne praktizovat aj Dukla a tak sa lahko moze stat, ze domaci nebudu vediet co hrat nakolko dnes su povazovany za favoritov a doma musia tvorit. Dukla hra vonku, co sa efektivity tyka, dobre. Az na posledne 2 zapasy zvykla vonku pravidelne bodovat. Myslim, ze aj dnes hostia posilneny o kanoniera Tomika mozu vybojovat nejake body. Navyse v minulom kole sa do zostavy vratil aj Paroulek a tak sa trrencianskemu trenerovi nuka viacero moznosti ako zostavit ofenzivu.

tip: X2 pre opatrnejsich +1,5 2

ZA - KE
Domaci vyhrali posledne tri zapasy doma v rhc a tak podla statistik mi to vychadza, ze dnes uz stratia. Navyse, ked proti nim nastupi super z trochu inej kategorie ako boli predchadzajuci. Domacim chybaju aj zraneni hraci a to hlavne Kokavec a Kolozvary. Ke neuspeli v dvoch poslednych zapasoch na lade superov, ale hlavne v LM to mohlo mat aj ine dovody ako vykon na lade (myslim tym na prestup obrancu Grmana do Ke). Hostom bude chybat brankar Lipovsky, ale myslim ze Hudacek je adekvatna nahrada. Kosiacania tiez hlasia nejake straty v obrane, ale dufam, ze aj napriek tomu tento zapas proti muzstvu svojho byvaleho trenera zvladnu.

tip: 2

GL :D

Nahoru Nahoru

pát pro 12, 2008 9:55 pm

rozkukal sa
rozkukal sa

:( dnes spatenka aj ked KE i ZV vyhrali

Nahoru Nahoru

pát pro 12, 2008 11:57 pm

Moderator
Moderator

Podle mne dobrá práce, chtěl jsem si s tebou zahrát Trenčín (dvojku za 3,70 BWin nebo 2 DNB za 2,900 Pinnacle), ale bál jsem se :!: hrát dva tak vysoké kursy. Mikuláši už zákonitě musí docházet dech a Falter není všemocný, uvidíme, jaké kursy budou na příští kolo.

Díky za výborné analýzy a GL !

Nahoru Nahoru

sob pro 13, 2008 6:52 pm

Jj, analýzy byly váborné. Zahrál jsem si Zvolen i Skalici. Ten Zvolen mě nadělal sice pár vrásek na čele, ale nakonec to zvládnul :) Takže ještě jednou díky a ať se daří :wink:

Nahoru Nahoru

sob pro 13, 2008 8:57 pm

rozkukal sa
rozkukal sa

dik za pochvalu pani...pokusim sa v dalsom obdobi revansovat :wink:

Nahoru Nahoru

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]