Datum: 2.11.2008 17:00CET Liberec-Vary 1@ 1,95 SK: Sportingbet
Liberec pĹ™ed reprezentaÄŤnĂ pauzou na svĂ©m ledÄ› pĹ™ivĂtá muĹľstvo KarlovĂ˝ch VarĹŻ. U obou tĂ˝mu je momentálnĂ rozpoloĹľenĂ odlišnĂ©. LibereÄŤtĂ se zaÄŤĂnajĂ pomalu odlepovat ode dna tabulky a urÄŤitÄ› by rádi po poslednĂch zápasech navázali na domácĂm ledÄ› tĹ™etĂ vĂ˝hrou v Ĺ™adÄ›. Ta druhá páteÄŤnĂ vĂ˝hra na ledÄ› VĂtkovic 6:2 urÄŤitÄ› Liberec hodnÄ› nabudĂ,protoĹľe se jim jako jedinĂ©mu tĂ˝mu podaĹ™ilo uspÄ›t na ledÄ› VĂtkovic a sebrali jim tak domácĂ neporazitelnou pĹ™i vĂce jak sedmitisĂcovĂ© návštÄ›vÄ›. Liberec svĂ˝m sloĹľenĂm kádru urÄŤitÄ› nepatřà na pĹ™ĂÄŤky,kterĂ© momentálnÄ› okupuje a je jen otázkou ÄŤasu,kdy se uĹľ koneÄŤnÄ› rozehraje a vystoupá do vyššĂch pater tabulky. SamotnĂ hráči po zápase s VĂtkovicemi byli velice spokojeni a byla z nich znát veliká spokojenost s uhranĂ˝m vĂ˝sledkem a já věřĂm,Ĺľe to vše se musĂ projevit i v tom nedÄ›lnĂm zápase. VĂce o zápase s VĂtkovicemi se doÄŤtete na,nevidĂm smysl tu vypisovat prĹŻbÄ›h zápasu.
Vyjadřenà trenéra Liberce po zápase:
Filip Pešán (Liberec):
"V dnešnĂm utkánĂ hráči do puntĂku dodrĹľeli naordinovanou taktiku a z našà strany proto slavil ĂşspÄ›ch jednoduchĂ˝ a účelnĂ˝ hokej. V prvnĂ tĹ™etinÄ› mÄ›li domácĂ iniciativu na svĂ˝ch holĂch, ale od druhĂ© tĹ™etiny se hra vyrovnala. My jsme potĂ© účelnĂ˝mi akcemi zaÄŤali stĹ™Ălet gĂłly a s trochou štÄ›stĂ, kterĂ© nám v poslednĂch utkánĂch chybÄ›lo, jsme zápas dovedli do vĂtÄ›znĂ©ho konce."
Waldemar Jiruš po zápase(obránce Liberce):
My strašnÄ› chceme v kaĹľdĂ©m zápase, ale jde to hodnÄ› pomalu. Budu se opakovat, kaĹľdá vĂ˝hra je pro nás hroznÄ› dĹŻleĹľitá, vÄŤetnÄ› tĂ© dnešnĂ. Dnes se nám podaĹ™ilo vyhrát druhĂ© utkánĂ v Ĺ™adÄ›, do reprezentaÄŤnĂ pĹ™estávky nás ÄŤeká ještÄ› jedno utkánĂ, kterĂ© chceme doma zvládnout. Pak nás ÄŤeká pauza, ve kterĂ© musĂme potrĂ©novat a dostat se do hernĂ pohody, a pak je pĹ™ed námi ještÄ› spousta zápasĹŻ a my chceme, opravdu se chceme vrátit do vyššĂch pater tabulky. Pro mÄ› tahle situace nenĂ pĹ™Ăjemná, pro hráče, trenĂ©ry a vedenĂ takĂ© ne. NepĹ™ĂjemnĂ© je to i pro fanoušky, protoĹľe za ty roky jsou zvyklĂ na nÄ›co jinĂ©ho, ale hokej je holt takovej, nÄ›kdy je ÄŤlovÄ›k nahoĹ™e, nÄ›kdy dole a my teÄŹ dÄ›láme všechno pro to, abychom se z toho spodku vyhrabali.
Oproti Liberce jsou Vary naopak v Ăştlumu. PoslednĂ dobou se jim opravdu nedařà a prohrávajĂ si zápasy po obrovskĂ˝ch vlastnĂch chybách. V pátek to byla jiĹľ tĹ™etĂ prohra v Ĺ™adÄ› na domácĂm ledÄ› s tĂ˝mem Znojma. Vary v tomto zápase po dvou tĹ™etinách vedli a vypadalo to,Ĺľe doma po dvou neĂşspěšĂch koneÄŤnÄ› zaberou a vyhrajĂ,avšak tĹ™etĂ tĹ™etinu hrubÄ› nezvládli a zápas si prohráli takĹ™ka sami. Vary budou urÄŤitÄ› momentálnÄ› v odlišnĂ©m rozpoloĹľenĂ a jejich sebevÄ›domĂ a morálka bude urÄŤitÄ› dole. JistÄ› by rádi tuto nepĹ™Ăznivou sĂ©rii zápasu pĹ™erušili,ale proti Liberci to budou mĂt opravdu hodnÄ› těžkĂ©. NevěřĂm,Ĺľe za vĂkend se dajĂ tak dohromady,aby na ledÄ› Liberce pĹ™edvedli nÄ›jak nadprĹŻmÄ›rnĂ˝ vĂ˝kon oproti tÄ›m minulĂ˝m. VěřĂm,Ĺľe VarĹŻm pomĹŻĹľe aĹľ tĂ˝dennĂ reprezentaÄŤnĂ pĹ™estávka, po kterĂ© je ÄŤekajĂ dva domácĂ zápasy na,kterĂ© se budou muset dĹŻkladnÄ› pĹ™ipravit a pĹ™ijĂt na to co je špatnÄ›. O páteÄŤnĂm zápase VarĹŻ se doÄŤtete na.
Vyjadřenà trenéra Varů po zápase:
Josef PaleÄŤek (Karlovy Vary):
"Jsem zklamán, hráli jsme špatnÄ›. ZaÄŤĂná nám chybÄ›t sebevÄ›domĂ, lehce pĹ™icházĂme o kotouÄŤe a po chybách pĹ™icházĂme i o sebevÄ›domĂ."
Já se v tomto zápase v pÄ›knĂ©m kurzu pĹ™iklánĂm na stranu domácĂch a budu věřit,Ĺľe navážà na vĂ˝bornĂ˝ páteÄŤnĂ vĂ˝sledek opÄ›t vĂ˝hrou.
Můj tip je 1 Při 5,5/10
4:2 OK
Naposledy upravil Cabadaj dne ned lis 02, 2008 10:31 pm, celkově upraveno 1
|