Tak dnes mame v ponuke len dva zapasy ale poviem vam, idu mimo mna, nedokazem v nich totizto najst dobru stavkovu prilezitost
zapas ÄŤ.1: Boston - NY
podla vypisanych kurzov je favoritom zapasu Rangers, ale ja by som skor veril domacim Bruins,
v tejto sezone odohrali jeden vzajomny zapas ktory sa skoncil vitazstvom domacich Rangers v pomere 3-1
muzstvo Bruins co sa defenzivnej hry tyka patrĂ medzi nejhorsie v celej sutazi NHL, priemer inkasovanych golov na zapas 3,7
moj skromny tip s nizskou doverou na tento zapas je remiza v riadnej hracej dobe
zapas ÄŤ.2 : Montreal - Ottawa
kanadske derby, ktore prinasaju vzdy vyrovnane zapasy, v tejto sezone sa tieto muzstva stretli spolu v stryroch zapasoch, pricom kazdy vyhral po dvoch zapasoch
mensieho favorita by som videl v time senatorov ktory po novom roku odohrali uz 8 viĂtaznych zapasoch a prehrali len v dvoch zapasoch
za povsimnutie urcite stoji aj strelecka potencia hosti ktory v poslednych piatich zapasoch dosiahli priemer 4 goly na zapas, zatial co domaci sa strelecky trapia, co sa defenzivy tyka tak aj v tejto oblasti je momentalne na tom lepsie hostujuci tim, preto ako som uz pisal tam by som videl dnesneho favorita!
moj tip vitaz zapasu Senators, ale samozrejme nizsia dovera
tak dnes aspon tolko, pokial by mal niekto nejaku good idea, sem s nou