Dovolim si ako "moderator" tejto sekcie k dnesnej diskusii prispiet aj ja.
bcM ja som velmi rad ze prispievas ako fanusik NHL svojimi prispevkami a nerad by som aby si s tym kvoli drobnemu nedorozumeniu prestal. 8)
Netusil som ale, ze to robis "len" toho z dôvodu že Ta bavi tuto sutaz sledovat. Je ale pravda, že asi väcsia cast z nas to robi z toho dôvodu "nesmyselneho" tipovania za účelom zisku. Poviem Ti za seba, že až tak nezmyslene to nie je.
TĂ˝m padom tu hladame nie len rozbor zápasu, ale aj tip s takĂ˝m kurzom, pre ktorĂ˝ sa oplatĂ ĂsĹĄ do rizika prĂpadnej straty. Verim ze to chapes.
Ale preto myslim, Ĺľe nik z nás tu od Teba v tvojom pripade, keÄŹ pĂšeš Ĺľe tipovaie nie je to pre ÄŤo to robĂš, nebude od Teba nutne chcieĹĄ aby si uviedol kurz, ÄŤi stávkovĂş kanceláriu kde sa to oplatĂ zahraĹĄ. Ale dohodnime sa, Ĺľe z dovodu ktory som uviedol, k svojĂm rozborom zápasom nepĂš tzv. stávkovĂ© prĂleĹľitosti. Aby sme sa správne pochopili, ak k danĂ©mu zápasu napĂšeš Ĺľe "... na základe tĂ˝chto skutoÄŤnostĂ oÄŤakávam v tomto zápase slušnĂş golovu nadielku", tak to bude pre nás tipujucich uzitocna informacia od bcM, ktorĂ˝ NHL sleduje a vie o com pĂše.
Este raz za seba musim napisat ze som velmi rad ze tu prispievas, lebo nas nie je vela a priznam sa, ze mne osobne neraz ulahcujes pracu. A aj prave preto je tu takato stranka, kde by sa dali informacie pre tých ktorých sledovat sport bavi a aj pre tych ktory sportove prilezitosti tipuju, najst.