Carolina nemoze prehrat, v prĂpade prehry v poslednom zapase by mohla prĂst o vedenie v divĂzii, kde zatial pri rovnosti bodov s Washingtonom vedĂş len v daka vysiemu poctu vĂtazstiev. V prĂpade prehry by teda musela dufat v zaváhanie Caps rovnako s Floridou, poprĂpade Philadelphie, ktorá dnes prišla o postupovĂ© miesto, no tĂ majĂş pred sebou ešte dva zapasy. V prospech vĂtazstva Huricanes vravĂ, bilancia vzajomnych zapasov s pantermi a dominancia na domacom lade. Nepredpokladam vsak take hladkĂ© vĂtazsvto ako v poslednom zapase s Tampou ale rovnako tak nepredpokladm ze v poslednom domacom sezony hraci Caroliny zavahaju.
Philadelphia ako som uz spomĂnal dnes prisla o miesto v postupovej osmicke,a le ma pred sebou este dva zapasy a v prĂpade plneho bodoveho zisku je v play off na ukor Caps, alebo Huricanes. S diablami im to ale v tejto sezone prĂlis nejde a priznávam ze by ma ani neuspech neprekvapil. Nebude to totiz to prvy prĂpad hvieznych nákupov a konecneho neuspechu. Moj predpoklad je v tomto zapase Fleyers ziskaju max. 1 bod tip pre tento zapase je Jersey +1,5.
Predpokladam ze Rangers si aj dnes s Islanders poradia.
Bitva o body potrebne pre postup do play off nas dnes caka na lade Senatorov kde zavĂtaju Bruins. Ottawa pokial zĂska bod ma play off v suchu. Rovnako Bruins, ktorĂ maju este jeden zapas k dobru potrebuju body ako sol a ja ocakavam v dnesnom zapase delbu bodov moj tip X.