46.kolo, 25. január 2008
SR 20 - Košice o 17:00
Nitra - Slovan o 17:30
KeĹľmarok - Martin o 17:00
Poprad - L. Mikuláš o 17:00
Zvolen - Skalica o 17:00
TrenÄŤĂn - Ĺ˝ilina o 17:30
NITRA-SLOVAN
tak, o tomto zápase by nemalo byĹĄ najmenšĂch pochĂ˝b. Nitru opustil aj ich najlepšà hráč Kováčik,a to uĹľ je Nitra pomaly Ăşplne out. StretnĂş sa proti sebe dvaja kamaráti..CĂger vs novopeÄŤenĂ˝ 40tnik KolnĂk. Ako som napĂsal...malo by to byĹĄ jasnĂ©...Slovan je Slovan....Ale ja tento zápas na tiket urÄŤite nedám, i keÄŹ moment. kurz na Slovan na Doxxe je 1,6. Ĺ pekulácie:
O 8 miesto, o kt. zrejme nemá nikto záujem, sa uĹľ uchádzajĂş len 3 muĹľstvá..KK, NR a ZA. KeĹľmarok uĹľ slĂşbil skoro celĂ© svoje päťky na PO do nižšej 1.ligy a Ĺ echnĂ˝ odĂde do KE. ZA teraz rupla s 20kou a tieĹľ na boje v PO nevyzerá, NR pustila Kováčika, a Ĺľiadne posily pre PO nehÄľadá ani ona. Wo co teda gou? Slovan ktorĂ˝ je myslĂm istĂ˝ viĹĄaz ligy si mĂ´Ĺľe sĂşpera na PO snáď aj trochu vybraĹĄ, a mĂ´Ĺľe si tam potiahnuĹĄ napr. aj NR....má to do NR najbližšie, a je proti nemu neškodná, ako sparingpartner na 1.kolo PO ale vhodná.....takĹľe ...ten zápas by špekulatĂvne mohol ĂsĹĄ cez Xku aĹľ na TS pre NR...naprĂklad. Opakujem....toto je len prachsprostá špekulácia, ale ja tento zápas na tiket nedávam.
TIP: netipujem
KEŽMAROK-MARTIN
Tak tu dám na zápas jasnĂş 2ku. Kurz 1,65 na Martin na DB je hrateÄľnĂ˝. KrĂza v KK pokraÄŤuje, tohto roku je bez vĂ˝hry, Martinu sa podarilo zvĂĹĄaziĹĄ aj u silnĂ©ho Popradu, a myslĂm, Ĺľe MT si uĹľ tento rok silnĂş 4ku nenechá ĂşjsĹĄ, a dĂ´leĹľitĂ© body z KK potvrdĂ vĂĹĄazstvom.Ale pozor, MT v tomto roÄŤnĂku v KK ešte nevyhral.
TIP: MT 2
ZVOLEN-SKALICA
Tak o5 moja srdcofka. Oba tĂmy sa zatial drĹľia hesla-mĂ´j dom, mĂ´j hrad. Zvolen je v laufe, aj keÄŹ som si myslel, Ĺľe po Slovane nastĂşpi v tomto teame Ăştlm, mĂ˝lil som sa. SI zabojovala v KK, ZV bez väčšĂch problĂ©mov zdolal uĹľ niekolkokrát bez problĂ©mov silnĂ© KE. Asi nakoniec nebudĂş takĂ© silnĂ©. ÄŚo k tomuto zápasu? SI ÄŤakajĂş v piatok a v sobotu 2 aja nasilnejšà z nadstavby. V piatok vo ZV, v sobotu doma s TN. Ak chce uspieĹĄ, a teoreticky ešte zamiešaĹĄ poradĂm mala by uspieĹĄ aj vo ZV aj s TN.....dosĹĄ ĹĄaĹľkĂ©!!!! Do ZV idĂş urÄŤite so zabezpeÄŤ. obrannou, na rĂ˝chle protiĂştoky...Neviem, sa mi zdá, Ĺľe trochu oddychuje dvojica Pálffy + Zálešák.....ÄŤi to je len proti slabšĂm, ÄŤi sa šetria na PO??? ZV ide karta...fyzicky vyspelĂ˝ kolektĂv...na ich obrancov však platĂ rĂ˝chly pohyb a prihrávky na jeden dotyk...ÄŤi sa to SI ale podarĂ?...to je otázka. Aj keÄŹ väčšina tipuje ZV, a je to podopretĂ© veÄľa argumentami, ja zostanem patriot a tip si dám v nejakej forme aj na tiket. ...Nejde o Ĺľivot, je to šport.
TIP: X, SI VZ, SI 2
TRENČÍN -ŽILINA
TrenÄŤĂn pokoril Slovan, ZA vybuchla s SVK 20.....Tento zápas za ten kurz v Ĺľiadnom prĂpade na tiket nedám....
TIP: TN....ale sa mi ten zápas vúbec nepáči
POPRAD-L. MIKULĂ
|