Datum: 22.1.2008 17:30CET LitvĂnov-ZlĂn 1@ 1,7 SK: Unibet
LitvĂnov-ZlĂn Hcp-1,5@ 2 SK: Expekt
Jako dnešnĂ tip si vybĂrám zápas LitvĂnova,kterĂ˝ na svĂ©m ledÄ› pĹ™ivĂtá muĹľstvo ZlĂna. I kdyĹľ mÄ› vÄŤera jejich vĂ˝hra aĹľ v prodlouĹľenĂ hodnÄ› mrzela tak doufám,Ĺľe mi to zĂtra vynahradĂ. HlavnĂm dĹŻvodem tohoto tipu je momentálnĂ vyrovnanost tabulky,kde je rozdĂl mezi šestĂ˝m a dvanáctĂ˝m mĂstem pouze šest bodĹŻ. Do konce zbĂ˝vá uĹľ jen devÄ›t kol .Pro LitvĂnov je dobrĂ©,Ĺľe hrajĂ opÄ›t doma a nemusĂ nikam cestovat. Dalšà vĂ˝hodou je celkem pĹ™ijatelnĂ˝ soupeĹ™. ZlĂn uĹľ je podle mĂ©ho o play off ĂşplnÄ› ze hry, utvrzuje mÄ› v tom jejich momentálnĂ vĂ˝kon. JistÄ› nejedou do LitvĂnova prohrát a nebudou snadnĂ˝m soupeĹ™em,ale prostÄ› LitvĂnov by si podle mĂ©ho v tomto zápase nemÄ›l nechat ujĂt zisk plnĂ©ho poÄŤtu bodĹŻ. NavĂc v pátek jedou do Pardubic,kterĂ© takĂ© potĹ™ebujĂ kaĹľdĂ˝ bod. VedenĂ LitvĂnova chce na zĂtĹ™ejšà zápas pĹ™ilákat co nejvĂc divákĹŻ a tak jsou lĂstky na stánĂ zdarma a pĹ™ipraveny soutěže. Podle mĂ©ho bude na tento zápas vynikajĂcĂ kulisa,která bude hnát LitvĂnov ku pĹ™edu. A jak se Ĺ™Ăká diváci jsou šestĂ˝m hráčem. TĂ˝my by mÄ›li nastoupit v obdobnĂ˝ch sestavách jako vÄŤera. TakĹľe já budu v tomto zápase věřit domácĂm. Kurz na jedniÄŤku nic moc,ale pĹ™esto do nÄ›j jdu a takĂ© volĂm Hcp -1,5,kterĂ˝ mi pĹ™ijde taky hodnÄ› reálnĂ˝. Pokud bude chtĂt LitvĂnov opravdu zĂskat plnĂ˝ poÄŤet bodĹŻ a pĹŻjde si zatĂm hned od začátku a nebude se chtĂt o vĂ˝sledek bát aĹľ do konce,tak si myslĂm,Ĺľe by o dva gĂłly zvĂtÄ›zit mÄ›l.
MĹŻj tip ÄŤĂslo jedna v tomto zápase je 1 PĹ™i 6/10
MĹŻj tip ÄŤĂslo dva v tomto je Hcp -1,5 PĹ™i 4/10
|