suhlas s prvymi dvoma tipmi...aj ked kurzy vypisane na Tn sa mi zdaju trochu nizke.
MARTIN - ZVOLEN
Zapas dvoch muzstiev, ktore patria momentalne medzi spicku nasej ligy by podla mna mohol priniest radost hostom. Martin v tejto sezone Zvolen trikrat zdolal z toho 2 zapasy hral na zvolenskom lade. Myslim vsak, ze pri sucasnej fazone hosti a pri zdravotnych problemoch v kadri Martina(je mozne ze dnes uz niektori z absentujucich hracov ako Torok, Havel ci Klepac nastupia) je spravny cas na odplatu. V prvom domacom zapase v tejto sezone zdolal Martin svojho supera 3:1, ale herne mali jednoznacne navrch hostia. Ak si dobre spominam tak v poslednej tretine vyhrali hostia takmer vsetky buly, vytvorili si aj mnozstvo sanci, len na ich smolu boli v koncovke uplne jalovy + musim vyzdvihnut brankara Lakosila, ktory podal, ako aj vo vela inych zapasoch, vynikajuci vykon. Na druhej strane vsak ppodava tiez vyborne vykony skuseny cesky golman Hudacek, takze na brankarskom poste by som to videl vyrovnane. Martin je v domacom prostredi velmi silny, vyhral sedem zapasov v rade v RHC, lenze kazda seria ma svoj koniec. Dnes je podla mna ten spravny cas na ukoncenie serie + kurzy vypisane na hosti su velmi lakave.
Moj tip: X2 VZ 2
|