New Jersey - Atlanta
...velmi zaujimavy zapas vzhladom na rozne porovnania oboch timov
zatial co domacim sa v poslednych piatich zapasoch podarilo dosiahnut tri vitazstva, hostia maju za sebou styri prehry v rade, cize sucasna forma by mala byt na strane domaceho timu ale...
Atlante sa na superovych klziskach celkom darilo, aj ked posledne zapasy to velmi nepotvrdzuju, diabli posledny zapas na domacom lade proti Bluesmanom nezvladli a prehrali
podobne zapasy ako je tento sme tu v polednom tyzdni uz mali, ked muzstvo malo snuru prehier a chytilo sa na superovi proti ktoremu sa mu dari a to urcite plati aj tychto dvoch, ved Atlanta vyhrala oba tohto sezonne zapasy, v serii ma uz sest viataztiev v rade proti diablom
na zapas sa urcite tesi aj brankar Atlanty Lehtonen,ktoremu ako celemu muzstvu, sa v poslednych zapasoch velmi nedarilo, no proti Devils ma na svojom konte skore 3-0, zatial co vo velkej forme chytajuci Brodeur proti Atlante 0-3-3 a priemer inaksovanych golov 3.43
proti Devils sa dari sa aj Marianovi Hossovi ktory v poslednych dvoch zapasoch nebodoval, no dnes by to mohol zmenit ved proti N.J. v siestich zapasoch 5+5
supiska Atlanty by po navrate Kozlova mala byt komplet a ja verim ze v dnesnom zapase ukoncia seriu prehier
moj tip
Atlanta vitaz zapasu