... tak som rad ako sa pekne znova rozvĂja debata k zapasom na tomto fore, ja sa budem snazit tu znova sem tam nieco napĂsat, casu je na to sĂce pomenej ale kto ho ma na rozdavanie ze
Z dnesnej ponuky mna oslovil zapas Habs, ked sa na domacom lade po snure siestich zapasoch na lade svojich superov po prvy krat v tomto roku predstavia pred vlastnym publikom. Sest zapasova snura bola 50 na 50 a verĂm ze na domacom lade ulohu favorita pred vonku slabucko hrajucimi bleskami z Tampy potvrdia. V ich prospech okrem spomĂnaneho faktu ze Tampe sa mimo svojho ladu vobec nedarĂ hovorĂ aj vzajomna bilancia poslednych vzajomnych zapasov, vydarenĂ˝ posledny zapas na ich lade (27.12. porazili blesky na ich lade 5-2), v neposlednom rade podla mojho nazoru celkom jednoznacne kvalita na brankarskom poste (dnes to zatial vyzera na dvojicu Huet - Ramo), lepsia bilancia strelenych a inkasovanych golov v poslednych zapasoch. Takze ja verĂm ze ma nesklamu.
Montreal v.z.
(a samozrejme si neodpustĂm tip na strelca golu nebude to nik iny ako moj oblubenec
Kovalev, ktorĂ˝ skoroval proti Tampe v oboch tohtorocnych vzajomnych zapasoch a je najlepsĂm strelcom kanadskeho tĂmu)
... inac musĂm povedat slavoj ze Ty tej slovencine davas poriadne po boku
, nie ze by som ja chyby nerobil ale Ty ma stale nejakou perlou pobavĂs, ale od toho tu zase nie sme, som rad ze si sa rozhodol znova tu prispievat