Ottawa VZ ... Senatori sa opat dostali do pohody, vcera prevalcovali Karolinku, Pittsburgh sa po euforii troch vitazstiev po zapadnej kanade vratil naspat na zem po debakli s Philadelphiou, posledny zapas medzi tymito muzstvami bol riadne divoky 6-5 pp ... dnes bude na tom lepsie muzstvo z Kanady
Dallas VZ ... vcera som pozeral zapas Kralov s Chicagom a okrem zaveru druhej tretiny nepredviedli dokopy nic, ako som uz pisal vcera priemerne muzstvo, Dallas patri medzi najlepsie muzstva Zapadnej konferencie ukaze to aj dnes ... Krali jednoducho nemaju brankara, v Dallase nevyhrali od neviemkedy a z poslednych dvanastich zapasov desat pre Stars
Tampa VZ ... Flames sa dostali do pohody, vyhravaju zapasy vonku, aj ked v poslednom zapase sa na nich usmialo stastie, ked vyrovnavali desat sekund pred koncom, dnes ich caka trosku iny super ako Florida, hlavne v domacom prostredi je Tampa extra silna, navyse sa proti Flames dari jak Lecavalierovi, tak Richardsovi
Islanders over ... povodne som chcel hrat Isles na vitaza zapasu, lenze trener chce dnes do brany poslat Dubielewicza a ten pustil v dvoch zapasoch dvanast golov a to pri potencii Isles asi nerisknem, Phoenix ma tiez slabu ofenzivu ale v piatich z poslednych desiatich zapasov dal aspon styri goly
San Jose VZ ... Zraloci uz Kosatky dvakrat v tejto sezone rozkusali, za Canucks by mal byt v brane opat Sanford, ktory napriek vybornemu vykonu vcera s Ducks ani zdaleka nedosahuje kvality Luonga