Phoenix - Detroit
myslim ze dnes najsledovanejsi zapas dna a ja hladam nejaku informaciu ktora by ma naviedla na nejaky tip na jedneho z nich ked zdravi rozum mi vravi ze by uz mala skoncit ta snura vitazstiev kojotov ale ...
forma je jednoznacne na strane domacich, ktory dokazali senzacne vyhrat vsetkych pät zapasov na tripe, celkovo maju za sebou sedem vyhier v rade
, zatial co Detroit na pät zapasovom tripe zatial uspel len raz, v poslednom zapase na lade Colorada, ale az po samostatnych najazdoch
phoeniskĂ kojoti sa teda vracaju na domaci lad kde ich bude cakat vypredana hala a urcite budu chciet narastajucu formu a vsetky vitazstva potvrdit aj pred vlastnym publikom
forma brankarov je jednoznacne na strane domacich, CuJo aj ked chytal v senzacnej forme bol v poslednych dvoch zapasoch nahradeny novou svedskou posilou Mikaelom Tellqvistom, ktoreho ziskali v tejto sezone z Toronta a ten dokazuje ze je platnou posilou pre kojotov, v poslednych dvoch zapasoch si udrzal vyse 93% uspesnost zasahou
zatial co v Detroite to je v poslednych zapasoch doslova bieda, najlepsia obrana je zrazu derava, v brane sa striedaju Hasek a Osgood a obaja dostavaju poriadne lekcie, ved priemer inaksovanych golov v poslednych piatich odhratych zapasoch 4,2
pricom priemer vyslanych striel na branu Detroitu len nieco cez 27 na zapas
a este aj tie ich vzajomne zapasy, raz vyhra jeden, raz druhy a ako na potvorru to teraz vychadza znova na Phoenix ... ale Phoenix uz nevyhral doa nad Detroitom posledne tri zapasy
,
tak si potom tipnite, ja ale asi predsa skusim hrat na moj zdravy rozum a verim vo
vyhru Red Wing