Pre kratkost casu odomna len v kratkosti:
Islanders - Canadiens
pre mna je rovnako domaci tĂm favoritom ale ocakavam vyrovnane stretnutie a nizsky pocet golov preto moj tip
under
Hurricanes - Fleyers
takze nieco tipovat, s prihliadnutĂm na vacsie sympatie k hostujucemu tĂmu skusil by som
neprehru hostĂ v riadnej hracej dobe
Columbus - Panters
ako uz spomenul metall, panters su na roade polovicny a verĂm ze domaci dokazu naviazat na formu z uvodu sezony a teda moj tip
neprehra domaceho tĂmu
Capitals - Thrashers
tak v tomto zapase by som skusil maximalne strelcov golu a vzhladom na ponukane kurzy by som vybral nasho
Mariana Hossu
Red Wings - Blues
ako najvacsia slabina cervenych kridel sa ukazuje celkom jednoznacne hra golmanov, dnes Osgood a preto volĂm stavku na
vĂtazstvo domaceho tĂmu
Penguins - Devils
hra mladeho tĂmu tucniakov stale nie je taka ako sa pred sezonou ocakavalo, verĂm vsak ze v tomot zapase vsetky body zostanu v
Pittsburghu
Lightning - Rangers
suboj najlepsej defenzivy a golmana proti silnej ofenzĂve domaceho tĂmu, aj napriek nesympatii voci jazcom verĂm ze ich Ljunqist znova podrzĂ, volĂm preto vo
výhru Rangers
Sabres - Senators
aj ked favoritom su hostia skusil by som mensie prekvapenie a to
neprehru domaceho tĂmu v riadnej hracej dobe
Wild - Canucks
domaci su aj napriek absenciam znova na koni a verĂm ze aj v tomto zapase sa z vĂtazstva budu tesit domaci
Wild, nevylucujem vsak ze rozhodnut by sa mohlo az v najazdoch
Stars - Ducks
tu skusim
under, myslĂm ze divaci vela golov neuvidia
Coyotes - Kings
v tomto zapase naopak verĂm ze golov bude dost a tak ako posledny dnesny tip skusam v tomto zapase
over