Caute, po dlhom čase pripájam nejaky tip :
BASEL(12) - LUGANO(8) : Kvoli zaujĂmavĂ©mu kurzu(1.73) som sa bližšie pozrel na Lugano. Ĺ vajÄŤiarsky klub v prestavke (5.11) oznámil, Ĺľe s cielom zlepšiĹĄ doterajšie vĂ˝sledky (9.miesto) a dosiahnut účasĹĄ v play off uzavrel kontrakt s Anstonom CARTERom (autor vĂĹĄaznĂ©ho gĂłlu Kanady na MS 2003). Pripravená je zmluva aj pre brankára Davida AEBISCHERa, ktory momentalne pĂ´sobĂ v AHL....ubehli 2 týždne a máme tu prve vĂ˝sledky : Lugano:Davos 5:3, Zug:Lugano 1:8!
LUKKO RAUMA(6) - KUOPIO(14) : Tu ma zaujala správa Ĺľe Kuopio v prestávke posilnilo svoju ofenzĂvu prĂchodom Jiriho Biceka (1+0). V pondelkovom zápase (12.11) zaskocili v prvĂ˝ch dvoch tretinách IFK Helsinky, ked ich prestrielali v pomere 24:7! OfenzĂvnu hru predviedli aj v Jokerite, kde prehrali 3:4 a zamierili 30 striel na bránu Markkanena.
Lukko Rauma doma vie zahrat, ale momentálne sa mi nezdaju vo forme, ked po prestavke zdolali len nevyrazne IFK 4:0 (K-Espoo 1:3v, Hameenlinna 1:3d).
Dávam X2 (kurz 2.87) a priznávam že od začiatku ligy som trochu zameraný proti Lukko.
Ich ÄŤastĂ© vyluÄŤovania a tvrda hra snád daju dnes Kuopiu priestor na vylepšenie svojich streleckĂ˝ch štatistĂk....