K dnesnej ponuke, mne sa zatial najviac pozdavaju tieto tipy
New Jersey - Philadelhia
do tipu na vĂtaza nepojdem, nakolko tento zapas pokladam ze velmi vyrovnany, ale co ma na tomto zapase zaujalo je stavka na pocet golov, vychadzam z faktu ze na oboch stranach by v branach mali svätine hajit vyborne chytajuci golmani, posledny vzajomny zapas skoncil vĂtazstvom vtedy domacich Fleyers, pre mna su aj v dnensom zapase mensĂm favoritom hostia ofenzĂvu ktorĂ˝ch povazujem za kvalitnejsiu, no maju za sebou nocnĂ˝ zapas a tak by sa mohla u nich prejavit unava.
Moj tip under 5,5
N.Y.Rangers - Pittsburgh
pre mna zapas z kategorie NB, na strane Rangers skvele chytajĂşci golman Ljundqist, ofenzĂva vsak zaostava za ocakavaniami, na domacej strane chopna ofenzĂva ale rovnako by som cakal viac, uz to tu viac krat odznelo, ked nezaberie prva lajna, tak bieda, dnes navyse by sa v domacej brane mal predsatvit Fleury ktorĂ˝ zatial nic moc nepredviedol, ale proti Rangers v tejto sezone vychytal jedinu nulu, z toho mi to aj v tomto zapase vychadza na golovy post
Carolina - Tampa
tento zapas vychadza celkom jednoznacne na domace vĂtazstvo ale ta nula na konte vĂtazstiev na superovom lade u Tapmy ma odradza, raz to prĂst musĂ ale neveim ci rozbehnuta Carolina je tou pravou prĂlezitostou, urcite si neodpustim ani strelca golu v tomto zapase v drese Caroliny,
Ottawa - Washington
neocakavam prekvapenie, rozbehnutu a vyborne hrajucich senatorov velmi biedne hrajuci Caps nezastavia, Heatly aj Ovca tusĂm dva zapasy bez golu, myslĂm ze treba aspon jedneho z nich skusit a vzhaldom na to ze ockavam ze viac golov pojde do brany Caps ...
Calgary - Vancouver
Flames zbieraju body hlavne na domacom lade a pri absenciach v tĂme Canucks by jednotka v tomto zapase nemala ujst ale ... Calgary ma za sebou tri velmi jednoznacne prehry, pohoda v kabĂne asi nie je, Vancouver dokazal aj napriek absenciám uspiet aj na lade lavĂn z Colorada ktorĂ˝ hraju v momentalne o nieco lepsej pohode, ak zaberie Loungo tak Flames sa mohli zo zvesenĂ˝mi hlavami pobrat do satnĂ aj po tomto zapase, preto tento zapas pojde mimo mna aj ked verĂm v domace vĂtazstvo ... ale bez mojich penazĂ
Phoenix - Dallas
tak to je podla mojho nazoru zapas na trojtip, bojĂm sa cokolvek napĂsat lebo vysledky oboch su tak nevyspitatelne ako pre slovenskych cestarov zima
... este do vcerajsieho zapasu ktorĂ˝ odohrali kojoti v Anaheime by som mozno tipoval under ale tak NB