MnoĹľstvĂ systĂ©mĹŻ na SportarenÄ› utěšenÄ› narĹŻstá, takĹľe zkusĂm pĹ™ispÄ›t:
Ruská hokejová liga je ligou s nejmenšĂm gĂłlovĂ˝m prĹŻmÄ›rem na zápas a vĂ˝sledky pod 4,5 gĂłlu nejsou zas aĹľ takovou vĂ˝jimkou. Slabšà tĂ˝my pĹ™ijĂĹľdÄ›jĂ zpravidla k favoritĹŻm urputnÄ› bránit a tak se vĂ˝sledek ÄŤasto láme aĹľ v poslednĂ tĹ™etinÄ› (ukázkovĂ˝m prototypem takovĂ©ho tĂ˝mu je Amur Chabarovsk). PomÄ›rnÄ› dost zápasĹŻ konÄŤĂ tÄ›snou vĂ˝hrou domácĂch favoritĹŻ. Já jsem si vybral pĹ™esnĂ© vĂ˝sledky s následujĂcĂmi kursy:
2:1 s kursem cca 15
3:1 s kursem cca 13
coĹľ dá pĹ™i pouĹľitĂ tÄ›chto dvou vĂ˝sledkĹŻ kurs cca 7. BohuĹľel z mĂ©ho portfolia SK nabĂzĂ tip na pĹ™esnĂ˝ vĂ˝sledek pouze Expekt, ale myslĂm, Ĺľe se dajĂ najĂt i lepšà kursy - pokud nÄ›kdo vĂ o lepšà nabĂdce, napište ! Pokud by systĂ©m zaujal naše statistiky a dokázali by vypracovat seznam tĂ˝mĹŻ "pĹ™ĂtulnĂ˝ch" pro tento systĂ©m, takĂ© by to hodnÄ› pomohlo - soustĹ™edil bych se jen na nÄ›kterĂ© tĂ˝my a vyvaroval se tak zbyteÄŤnĂ˝ch tipĹŻ.
Alternativy systému:
1. hrát jen na jeden z výsledků (letos už se stalo, že v jednom kole padly 3 výsledky 2:1 a v jednom 3 výsledky 3:1, což by při použità kombinátoru 2 z 10 dalo slušný profit, ale jistějšà je asi hrát jen sóla).
2. hrát na to, Ĺľe favorit vyhraje jen o gĂłl - to je takĂ© pomÄ›rnÄ› pravdÄ›podobnĂ˝ tip, na kterĂ˝ Sportingbet nabĂzĂ kurs cca 6.