Tak dnesna ponuka ma nijako moc nezaujala, ale nieco by sa predsa len naslo:
Chicago - San Jose
jastraby patria k muzstvam ktore tuto sezonu uz len dohravaju, zatial co zraloci patria k spicke sutaze, mitivaciuo im moze byt len lepsie umiestenie v tabulke a teda lepsiu vychodiskovu poziciu pre play off a urcite sa im pojde lepsie po vĂtazstvach
dovodom pre tip v tomot zapase je pre mna silna ofenziva zralokov a naopak velke problemy jastrabov v defenzive, ved priemer inkasovabnych golov v poslednych piatich zapasoch 5,0 hovorĂ jasne za vsetko
no viac ako kurz 1,95 na vyhru zralokov ma laka tip na niektoreho zo strelcov golu v tomto zapase a jedntlivych adptov si blizsie priblizime:
Joe Thornton - patrĂ k hlavnym tahunom muzstva a je lĂdrom produktivity, ked v celkovom rebrĂcku NHL je uz na tretom mieste (pripomĂnam len ze je obhajcom z minuleho roka ked sa stal najproduktĂvnejsĂm hracom minuleho rocnĂka
), bol vyhlasenĂ˝ hviezdou minuleho tyzdna, v poslednych styroch zapasoch 4+6, v poslednom zapase proti jastrabom ktory vyhrali 7-1 dosiahol jeden gol a dve asistencie
Ponukany kurz 3,4 - Fortuna
Bill Guerin - byvalĂ˝ tahun Blues sa po tade do muzstva zralokob nevedel presadit, no v poslednych zapasoch uz potrvdzuje spravnost jeho vytradovania, ved jeho bilancia v poslednych styroch zapascoh 5+1 a vysiel mu hlavne spomĂnany zapas s jastrabmi kde dosiahol 3 kusky
Ponukany kurz 2,9 - Fortuna (Tisport ma 3,0 ale 10% manipulak )
Jonathan Cheechoo - dvojicka Thortona a minulorocny strelec sa v tejto sezone dlho nemohol presadit, v tejto sezone je jeho bilancia 25+29, v poslednych zapasoch to ale nie je opat ziadna slava, posledne dva goly dosiahol v zapase s kojotmy, inak v poslednych 10 zapasoch uz strelil gol len v zapase s Wild
Ponukany kurz 3,2 - Tipsport
... a samozrejme nemozme opomenut ceskeho utocnĂka
Milana Michaleka, ktoremu sa v tejto sezone velmi darĂ, ved 20 golmi prekonal svoje minulorocne maximum 17 golov a myslĂm ze to este nie je konecne cĂslo, v poselednom spomĂnanom zapase proti jastrabom dosiahol 1+1 a myslĂm ze bez sance by nemusel byt ani dnes
PonukanĂ˝ kurz 3,4 - Tisport
... tak konecny výber uz nechám na vás ale ja budem verit Thortonovi a Guerinovi
Co sa tĂ˝ka ostatnĂ˝ch faktov, tak v tĂme Chicaga je stale niestĂ˝ start slovenskeho utocnĂka Petra Bondru a Cecha Radima Vrbatu, co je pre kader jastrabov podstatne oslabenie utocnej sily.
V branach by sa mali v tomto zapase objavit Patrick Lalime, ktorý chytal aj v poslednom zapase proti zralokom a Vesa Toscala v brane hostà (v poslednom zapase po zranenà vychytal s Columbusom nulu), takze aj preto davam väcsie sance na uspech zralokom.
Moje tipy:
Chicago - San Jose 2 (2,0 Chance 5/10)
Chicago - San Jose ML 2 (Pinnacle 1,45 6/10)
Thorton gol v zapase (3,4 Fortuna - 2/10)
Guerin gol v zapase (2,9 Fortuna - 3/10)