Takze dnes mame k tipovaniu len dva zapasy a ja s pokusim ich trosku rozbrat:
New York - Pittsburgh
zapas kde mierneho favorita by som videl v muzstve tucniakov, no priznam sa ze pri volbe stavky budem opatrnejsĂ, vzhladom na nevyrovnane vykony oboch akterov, ked obaja maju predvadzaju velmi kolisave vysledky a ja ich preto velmi nerad tipujem, no vzhladom na ich vzajomne zapasy, sucastnu formu a motivaciu mi tato stavka pride ako zarucenĂ˝ huge bet
Pittsburg +1,5 (1,424 Pinnacle)
... ja viem ze kurz nic moc ale tu su dovody:
Vzajomne zapasy v tejto sezone:
10. 3. 2007 Pittsburgh Penguins - New York Rangers 3:2p
1. 3. 2007 New York Rangers - Pittsburgh Penguins 3:4p
7. 12. 2006 New York Rangers - Pittsburgh Penguins 3:2p
25. 11. 2006 Pittsburgh Penguins - New York Rangers 1:2p
18. 11. 2006 Pittsburgh Penguins - New York Rangers 3:1
12. 10. 2006 New York Rangers - Pittsburgh Penguins 5:6
... teda vsetko az na jedno vĂtazstvo tucniakov velmi vyrovane zapasy
Aktualna forma tĂmov:
podal poslednych odohratych zapasov sa zda ze vo vacsej pohode su hraci Pittsburgu, ved vyhrali vsetkych pät poslednych zapasov a pritom superov mali velmi kvalitnych
18. 3. 2007 Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators 4:3p
16. 3. 2007 Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens 6:3
14. 3. 2007 New Jersey Devils - Pittsburgh Penguins 0:3
13. 3. 2007 Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres 5:4p
10. 3. 2007 Pittsburgh Penguins - New York Rangers 3:2p
.. pricom hlavne zapas na lade Devils s ktorym bojuju o celo divizie znamenal styri body a momentalne zaostavaju uz za nimi len styri body a to maju este jeden zapas k dobru
musĂme ale priznat ze ovela väcsiu motivaciu maju hraci Rangers, ved im ide o ucast v play off nakolko momentalne sa nachadzaju na osmej postupovej priecke no vo vychodnej konferencii je to okolo postupu este velmi neiste, nakolko o play off este bojuje hadam šsĹĄ az osem muzstiev, ked istotu postupu maju mozno tak Buffalo, Devils, Pittsburg, Ottawa a Atlanta
... je ale pravda ze Rangers boj o play off zvladaju velmi dobre, ved profituju hlavne z vĂtaztiev s muzstvami, s ktorymi bojuju o postup, ci uz Islanders s ktorymi vyhrali posledne vzajomne zapasy, alebo s Carolinou
Zranenie hracov:
tak na zaklade tohto aspektu ma vacsiu vyhodu muzstvo tucniakov, ktorĂ su kompletny, na rozdiel od Rangers, kde na listine zranenych hracov su mena ako
Tjutin - obranca ktory by mal muzstvu chybat az do pripadneho postupu do play off
Hossa - slovensky utocnĂk ktory po vynikajucej serii zapasov vypadol u kadra pre zaranenie kolennych väzov a jeho navrat je planovanĂ˝ az na AprĂl
Rachunek - daslĂ dolezitĂ˝ tento krat ceskĂ˝ obranca, taktiez do AprĂla
... a samozrejme vrasky trenerovi robia urcite zranenie
Shanahana, ktoreho ucast ani v tomto zapase nie je este stale 100% a problemy ma ja dalsĂ dolezity utocnĂk
Straka
To su hadam vsetky dolezite skutocnosti pre tento zapas a ja teda idem hlavne do spomĂnaneho tipu na hcp +1,5 u tucniakov a zvazujem aj skusit dalsiu v poradĂ uz piatu remizu vo vzajomnych zapasoch v rade.