Tak slavoj ma s tipom predbehol. S jeho tipom na Minesotu musĂm plne suhlasit, aj ked pri mojej momentalnej mizerii to moze akurat tak odradit od tipu
Ako uz spomĂnal kolega slavoj, s Edmonton to ide poriadne z kopca, odisiel najlepsĂ Smyth a zranili sa dolezitĂ˝ hraci a ... Edmonton prehral vcelku lahko 8 zapasov v rade. Na ich vysledkoch je zrejme obrovske trapenie, ved ledva sa im darĂ urzat priemer 1 golu na zapas z poslednych odohratych zapasoch a nemyslĂm si ze e ich defezĂva az tak pevna aby im to prinieslo nejake body v dnesnom zapase. A zvlast ked ho odohraju proti celku ktory momentalne hra vo forme z uvodu sezony, ked duo Demotra - GaborĂk je postrachom kazdej obrany ci golmana, ale samozejme je nutne poznamenat ze darĂ sa celemu muzsvtu!
Moj tip teda dnes jednoznacny
Edmonton - Minesota 2 - 7/10
GaborĂk gol v zapase (Marian sa nam golovo nepresadil uz tusĂm tri zapasy)
S ostatnych zapasov ma celkom laka tip na Senatorov, ale tam si este pockam na informacie ohladne startu DiPietra, jeho neucast by bola velkou stratou pre ostrovanov. A okrem toho este vazne zvazujem tip na under v zapase Devils na lade Huricanes. So zatial GL all 8)