S tipom cccp007 nemozno nesuhlasit. Ak vezmemne do uvahy strelecke trapenie Oilers v poslednych zapasoch
a fakt, ze dnes proti hracom Edmontonu bude v brane zralokov stat Nabokov, ktorĂ˝ si pocas celej sezony drzĂ vyse 90% uspesnost zapasov, ja sa musĂm k tipu cccp007 pridat
Inak z ostatnych dnesnych zaposov sa mi pacia tieto tipy:
Detroit - Boston
za normalnych okolnostĂ by som si z chuti zahal moj oblubeny tĂm Red Wings ale vzhladom na pocetnu marodku v tĂme, ktora sa odzrkadlila aj na vysledkoch poslesnych zapasov skusam tip
under 5,5 (1,980 Pinnacle)
Bostnsky hraci sa v poslednych zapascoh strelecky trapia, ved v poslednych troch odohratych zapasoch strelili len dva goly (Budaj, Biron, a golman Minesoty Backstrom). Dnes ich caka Hasek a skvela obrana Detroitu.
Minnesota - Colorado
zapas v ktorom ide ovela, Colorado musĂ bodovat, no body pre play off stale potrebuju aj v Minnesote, lavĂnam sa v poslednych zapasoch velmi darĂ, ved uspeli v posledych styroch poslednych zapasoch na tazkom tripe, velku zasluhu na tom maju svojimi vykonmi Paul Stastny a golman Peter Budaj,
v tejto sezone boli vsetky zapasy velmi vyrovnane a len dva zo siestich zapasov sa skoncili vaic ako dvojgolovym rozdielom
preto moj tip
Colorado Avalanche +1.5 (Pinnacle 1.546)[/quote]
A samozrejme nemozem neskusit aj tip na jedneho z dvojice slovenskych utocnĂkov ktory maju najvacsiu zasluhu na poslednych dobrych vykonoch Minnesoty
Demitra over 0,5 (Pinnacle 1,667)