Islanders - Rangers 1-2
moj tip Islanders vĂtaz zapasu ... tip K.O.
tak tomuto zapasu som velmi veril, no nevyslo to
, zapas je zaujĂmavo zrnuty v tĂ˝chto vetach
"Hollweg Ryan se mohl vesele usmĂvat. Rána pÄ›stĂ, kterou inkasoval do obliÄŤeje v prĹŻbÄ›hu závÄ›reÄŤnĂ© tĹ™etiny, pĹ™inesla JezdcĹŻm vĂtÄ›zstvĂ.Chris Simon byl totiĹľ vylouÄŤen za ĂşmyslnĂ˝ pokus o zranÄ›nĂ protihráče. Dostal osobnĂ trest, kterĂ˝ si za nÄ›j musel na trestnĂ© lavici odpykat jeho spoluhráč Andy Hilbert. Simon tak hloupÄ› oslabil svĂ© muĹľstvo a Jezdci toho vyuĹľili. JaromĂr Jágr pĹ™ihrával, Petr PrĹŻcha skĂłroval.
Zákrok na Hollwega byl ukázkový. Jistě sami znáte zákroky Martyho Mc Sorleye na Donalda Brasheara či Todda Bertuzziho na Steve Moora. Vypadalo to, jako by se Chris Simon od nich inspiroval.
"Je mi přÚernÄ›. Zavinil jsem oslabenĂ, ve kterĂ©m jsme inkasovali rozhodujĂcĂ branku. PoÄŤkám na rozhovor s vedenĂm NHL, kam jsem byl pozván, potĂ© zodpovĂm novinářům otázky. Je mi opravdu strašnÄ›. Pokládám se za tĂ˝movĂ©ho hráče a takto nesmyslnÄ› jsem svĂ© muĹľstvo oslabil," kál se po utkánĂ Simon.
PrĹŻchova branka z pÄ›tapadesátĂ© minuty nemusela bĂ˝t vĂtÄ›zná. KanadskĂ˝ obránce Marc-AndrĂ© Bergeron vystĹ™elil na Lundqvista (31/30), kotouÄŤe se následnÄ› zmocnil Trent Hunter a Lundqvist jen bezmocnÄ› pozoroval kotouÄŤ klouzajĂcĂ se do branky... aĹľ tam však ĂşdajnÄ› nedoputoval.
RozhodÄŤĂ na ledÄ› požádali o verdikt rozhodÄŤĂho u videa. Fanoušci skandovali: "GĂłl, gĂłl, gĂłl!" Jejich prosby nebyly vyslyšeny. Branka neplatila. Jezdci se zaÄŤali radovat, naopak OstrovanĂ© byli zbylĂ˝ch nÄ›kolik desĂtek sekund ještÄ› vĂce frustrovanĂ.
"OtoÄŤil jsem se smÄ›rem k brance a vidÄ›l jsem kotouÄŤ, pozvolna se klouzajĂcĂ smÄ›rem do branky. Bylo to jako zpomalenĂ˝ zábÄ›r. Pokoušel jsem se puk holĂ vypĂchnout. Je těžkĂ© uřčit zda-li to byla branka ÄŤi nikoliv," Ĺ™ekl Lundqvist ihned po zápase.
Po nÄ›kolika minutách u televize svĹŻj názor nezmÄ›nil. "DĂval jsem se na to ze všech ĂşhlĹŻ, dle nÄ›kterĂ˝ch to byl jasnĂ˝ gĂłl, dle jinĂ˝ch to nebyl gĂłl ani omylem. A i kdyĹľ to gĂłl nakonec nebyl, OstrovanĂ© mÄ›li ještÄ› nÄ›kolik nebezpeÄŤnĂ˝ch šancĂ po nÄ›m."
Phoenix - Vancouver
oslabenia na strane domaceho tĂmu, B2B dnes v noci podlahli Ducks 1-2, caka ich zapas s tĂmom ktory sliape po vĂtazstve v severozapadnej divĂzie, ktore mu zarucĂ postup do play off, moju doveru trosku znizuje neucast Lounga brane Canucks
"Danny Sabourin, Vancouver Canucks - Sabourin is the probable starter for Thursday's game against the Coyotes. Coach Alain Vigneault plans to start Sabourin once this week and we're taking a guess that it will be tonight against the Coyotes. The other possibility is tomorrow against the Sharks ."
Phoenix - Vancouver 2-4
moj tip Canucks vĂtaz zapasu ... tip O.K.
St. Louis - Dallas 5-3
moj tip under 5 ... tip K.O.