..nevidim dovod, preco by si nemal, ci nemohol napisat anylyzu ako prvy..
Ak zalozis nove kolo, zacni pls ale programom kola.
13.kolo, 16. október 2009
Žilina - Martin o 17:00
Nitra - Skalica o 17:00
B. Bystrica - Slovan o 17:00
S. N. Ves - L. Mikuláš o 17:00
SR 20 - Poprad o 17:00
Ja dnes o5 len jednou vetou.
ZA-MT..tak tu si myslim bude dost velky boj, so stastnejsim koncom pre ZA. Aj ked obidve muzstva maju problemy s obranou, maju paradoxne dobrych brankarov..Lipovsky, Krizan...Nemyslim, ze dnes padne vela golov, nakolko problemy s obranou budu diktovat jej zabezpecenie.
ZA o5 aj s navratilcom Krajcim, MT vsak s podporou svojich fans. Myslim, ze by tu mohla byt ZA ako VZ, a necakam, ze padne vela golov...ale asi to bude na hrane o/u.
NR-SI ...tento zapas skocim pozriet do NR. SI tam ide kompletna, NR par , aj dobrych hracov chyba. NR pod Oremusom nabera novy styl a novu fazonu, pride urcite vela ludi, tipovat tento zapas je tazke, proti svojim netipujem, takze...Myslim, ze mame skusenejsi team, a aj to tam nejako ukopeme
....SI VZ over
BB-SLOVAN..BB ako citam bude par hracov, aj s brankarom Petrikom chybat. Slovan ma od zaciatku sezony celkom fazonu, a dnes vycestuje k Hronu v plnej sile. „V utorok z Moskvy priletel aj Tulupov, ktorý potom naplno trénoval a v poriadku je aj ďalší obranca Kováčik,“ Doma je vsak BB s podporou svojich fans silna, a tak uvidia zrejme dobry hokej. TIP?..tazky, mozno X2, a skor over.
SNV-LM..tak novacika zrejme uz kazdy berie vazne...aj superi v tabulke, aj tipujuci. Dnes sa zda, ze aj jedni aj druhi sa priklonia skor na V hracov SNV, je tam celkm pohoda. V LM sa tento tyzden udialo viac zmien, do muzstva prisli 3aj cesi..brankar Fikrt, obranca Hucko a do utoku Novak. Odisiel aj trener Trlcik, muzstvo vsak prebral asist.Paukovcek, kt. ho urcite pozna velmi dobre. Ja som predsezonou spominal, ze najtazsie zapasy budu pre SNV s nie favoritmi sutaze, ale s tymi zospodu. Dnes taky o5 na SNV caka. Ja si tento zapas dam na tiket, a na prekvapenie. Mozno sa ale o5 popalim. LM VZ.
GL